Pewnie temat przewijający się non stop.
Jako początkujący uczeń elektroniki (nie uczeń szkolny, swoje lata już mam, ale zawsze ciągnęło mnie do elektroniki - uznałem że w końcu muszę spróbować, czy to dla mnie hobby) chętnie przyjmę lub odkupię niedrogo (niestety, finanse u mnie grają sporą rolę) stare numery EDW. Może komuś zalegają na półce, a nie korzysta już z nich?
Wiem, że sporo jest w necie pdf-ów, ale gazeta to gazeta, nie przepadam za czytaniem a ekranie.
Oczywiście organizację odbioru mogę wziąć na siebie (zamówić kuriera lub podjechać osobiście).
Może ktoś chce się wymienić na stare numery "Motoru"?
Pozdrawiam
Krzysiek
Stare numery EDW
- lutownik
- Użytkownik
- Kontakt:
Hej,
Nawet Kolego nie wiesz jak mozesz mi ulżyć
. Dostałem kiedys w technikum od znajomego nauczyciela jego zapasy starych czasopism elektronicznych, same gazety jak i roczniki pozszywane bez okładek w twarde oprawy. Miałem to wystawić w internecie, ale nie mam czasu na bawienie sie w robienie zdjec, wielu aukcji itp itd.
Tak, tylko że musiałbym i tak Ci zrobić pewnie spis tego wszystkiego....... A może wystarczy Ci moje zapewnienie i fotka półki na której leży to wszystko??
Jestem w stanie Ci to odstąpić za sfinansowanie zgrzewki napoju z biedronki ( przyda mi się mały zapas, bo w pracy na stołówce juz mi się skończył
) no i koszty przesyłki bierzesz na siebie. Tylko w tym wszystkim jest jeden warunek: Musisz przysiąc, że te czasopisma trafią w dobre ręce i będziesz wykorzystywał je w celach edukacyjnych, a jeśli z nich zrezygnujesz to oddasz je komuś innemu w tym samym celu zgodnie z tą samą zasadą
Ja tak obiecałem nauczycielowi i chce tego dotrzymać
Resztę możemy dogadać na PW.
Nawet Kolego nie wiesz jak mozesz mi ulżyć
Tak, tylko że musiałbym i tak Ci zrobić pewnie spis tego wszystkiego....... A może wystarczy Ci moje zapewnienie i fotka półki na której leży to wszystko??
Jestem w stanie Ci to odstąpić za sfinansowanie zgrzewki napoju z biedronki ( przyda mi się mały zapas, bo w pracy na stołówce juz mi się skończył
Ja tak obiecałem nauczycielowi i chce tego dotrzymać
Resztę możemy dogadać na PW.
- andrzejzis
- Użytkownik