Stare numery EDW

Ogłoszenia dotyczące kupna lub nieodpłatnego przyjęcia.
ODPOWIEDZ
kysior
-

Stare numery EDW

Post autor: kysior » 10 sty 2013, 13:01

Pewnie temat przewijający się non stop.

Jako początkujący uczeń elektroniki (nie uczeń szkolny, swoje lata już mam, ale zawsze ciągnęło mnie do elektroniki - uznałem że w końcu muszę spróbować, czy to dla mnie hobby) chętnie przyjmę lub odkupię niedrogo (niestety, finanse u mnie grają sporą rolę) stare numery EDW. Może komuś zalegają na półce, a nie korzysta już z nich?

Wiem, że sporo jest w necie pdf-ów, ale gazeta to gazeta, nie przepadam za czytaniem a ekranie.

Oczywiście organizację odbioru mogę wziąć na siebie (zamówić kuriera lub podjechać osobiście).

Może ktoś chce się wymienić na stare numery "Motoru"?

Pozdrawiam
Krzysiek

Awatar użytkownika
lutownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: lutownik » 10 sty 2013, 19:34

Hej,

Nawet Kolego nie wiesz jak mozesz mi ulżyć :mrgreen: . Dostałem kiedys w technikum od znajomego nauczyciela jego zapasy starych czasopism elektronicznych, same gazety jak i roczniki pozszywane bez okładek w twarde oprawy. Miałem to wystawić w internecie, ale nie mam czasu na bawienie sie w robienie zdjec, wielu aukcji itp itd.

Tak, tylko że musiałbym i tak Ci zrobić pewnie spis tego wszystkiego....... A może wystarczy Ci moje zapewnienie i fotka półki na której leży to wszystko??

Jestem w stanie Ci to odstąpić za sfinansowanie zgrzewki napoju z biedronki ( przyda mi się mały zapas, bo w pracy na stołówce juz mi się skończył :razz: ) no i koszty przesyłki bierzesz na siebie. Tylko w tym wszystkim jest jeden warunek: Musisz przysiąc, że te czasopisma trafią w dobre ręce i będziesz wykorzystywał je w celach edukacyjnych, a jeśli z nich zrezygnujesz to oddasz je komuś innemu w tym samym celu zgodnie z tą samą zasadą :!:
Ja tak obiecałem nauczycielowi i chce tego dotrzymać :wink:

Resztę możemy dogadać na PW.

Awatar użytkownika
andrzejzis
Użytkownik

Post autor: andrzejzis » 10 sty 2013, 23:58

Też mam trochę numerów, do odstąpienia.

Awatar użytkownika
haterkmp
Użytkownik

Post autor: haterkmp » 11 sty 2013, 11:56

u mnie też się znajdzie kilka roczników EdW ;) gdyby ktoś chciał to tylko koszty przesyłki.

maxxxior
Użytkownik

Post autor: maxxxior » 11 sty 2013, 15:30

ja byłbym chętny na gazety za koszty wysyłki. Tylko nie wiem czy to nie należy się koledze co założył temat... Ale chętnie bym przyjął. Może sie jakoś podzielimy?

kysior
-

Post autor: kysior » 11 sty 2013, 16:24

Oczywiście, że sie podziele. Umowilem sie już wstępnie z kolegą Lutownik, więc Tobie odstępuje resztę kontaktów. Mam tylko propozycje: bądźmy w kontakcie, wymieniamy sie między sobą częścią zbiorów, które już przeczytamy.

kosa
-

Post autor: kosa » 15 sty 2013, 20:18

Mógłbym się przyłaczyć do tych starych gazetek z elektroniki. Przesyłki biorę oczywiście na siebie.

ODPOWIEDZ