Forum kopie

Jeżeli masz propozycje dotyczące forum lub portalu - pisz śmiało. Jest to również dobre miejsce do wyrażenia swoich opinii i zgłoszenia błędów.
keruseykaryu

Forum kopie

Post autor: keruseykaryu » 07 sty 2011, 18:49

Co jest z tym forum? Od paru dni wywala mnie co chwilę (co paręnaście sekund) i trzeba się na nowo logować po każdym napisaniu postu. Włączyliście coś filtrującego czy jak?

Awatar użytkownika
mr_x
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: mr_x » 07 sty 2011, 19:21

Zaznacz pamiętanie logowania, mi pomogło.

Awatar użytkownika
Kulpina
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kulpina » 07 sty 2011, 19:21

Hmmm, administracja chyba już umarła jakiś czas temu. (porządek jest, bo został wyuczony po ZbeeGin'ie :D), więc nie spodziewałbym się żadnych zmian. U mnie nic dziwnego się nie dzieje, jestem normalnie zalogowany i po napisaniu posta też ok, więc może coś z twojej strony?

Awatar użytkownika
end
Administrator

Post autor: end » 25 sty 2011, 14:41

Nie zawsze problemem jest samo forum, czasami są problemy z serwerem na które nie mamy wpływu. Można napisać do AVT w sprawie serwerów jak ktoś chce - zapewne odpiszą...
Hmmm, administracja chyba już umarła jakiś czas temu
Żyjemy jak widać. Może jakieś uzasadnienie do swojej wypowiedzi? Bo niby co mamy zrobić żeby Pan Kulpina był zadowolony?

Awatar użytkownika
mr_x
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: mr_x » 25 sty 2011, 14:45

Co do serwerów, to prawda. Kilkanaście dni temu w ciągu dnia forum albo nie działało, albo działało bardzo wolno.

Awatar użytkownika
Kulpina
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kulpina » 25 sty 2011, 14:57

end pisze:Żyjemy jak widać. Może jakieś uzasadnienie do swojej wypowiedzi? Bo niby co mamy zrobić żeby Pan Kulpina był zadowolony?
Uzasadnienie? hmmm :D np. to, że mój post jest z 7 stycznia a twoja odpowiedź z 25 stycznia? :mrgreen:

Ja nie jestem niezadowolony, ale chyba nie da się twierdzić, że elportal się prężnie rozwija a grupa administratorów cały czas dba o ten rozwój.
Dla jasności - ja nie wymagam od was tych zmian, ani o nic nie mam pretensji, ale nie wymagaj ode mnie, żebym mówił coś co jest nieprawdą ;)

Awatar użytkownika
end
Administrator

Post autor: end » 25 sty 2011, 15:03

Kulpina pisze:
end pisze:Żyjemy jak widać. Może jakieś uzasadnienie do swojej wypowiedzi? Bo niby co mamy zrobić żeby Pan Kulpina był zadowolony?
Uzasadnienie? hmmm :D np. to, że mój post jest z 7 stycznia a twoja odpowiedź z 25 stycznia? :mrgreen:
Po 1 post nie został zgłoszony a ja nie mam obowiązku przeglądać forum. Jestem od spraw czysto technicznych a nie pilnowania strony merytorycznej i zawartości wpisów na tym forum. Mylisz funkcję administratora z moderatorem. Po 2 takie coś się zgłasza lub pisze bezpośrednio do administracji forum, bo w przeciwnym razie powstają takie zbędne wątki jak ten w którym też niepotrzebnie zabierasz głos, bo jak widać nie masz zbyt wiele do powiedzenia.
Ja nie jestem niezadowolony, ale chyba nie da się twierdzić, że elportal się prężnie rozwija a grupa administratorów cały czas dba o ten rozwój.
Przeczytaj jeszcze raz to zdanie i je zrozum.
Dla jasności - ja nie wymagam od was tych zmian, ani o nic nie mam pretensji, ale nie wymagaj ode mnie, żebym mówił coś co jest nieprawdą ;)
A co jest nieprawdą? Bo tego to kompletnie nie rozumiem.

Awatar użytkownika
haterkmp
Użytkownik

Post autor: haterkmp » 25 sty 2011, 15:18

end nie denerwuj się tak bo ci żyłka pęknie :wink:
no serwery fakt chodzą coś ostatnio wolno... może to kolejny sPiSek? :mrgreen:

Awatar użytkownika
end
Administrator

Post autor: end » 25 sty 2011, 15:20

haterkmp pisze:end nie denerwuj się tak bo ci żyłka pęknie :wink:
no serwery fakt chodzą coś ostatnio wolno... może to kolejny sPiSsek? :mrgreen:
Proszę o szacunek, bo nie życzę sobie. Jesli nie dociera, to poczynię odpowiednie kroki wobec takich zachowań.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2011, 15:25 przez end, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
haterkmp
Użytkownik

Post autor: haterkmp » 25 sty 2011, 15:22

ale o co ci chodzi? co nie dociera?

Awatar użytkownika
end
Administrator

Post autor: end » 25 sty 2011, 15:24

no serwery fakt chodzą coś ostatnio wolno... może to kolejny sPiSek?
wp.pl tez ostatnio wolno chodzi, może napisz też co się dzieje.
Ostatnio też miałem problemy z gmailem i portalem twoja pogoda.
Czepiacie się tego co jest na chwile obecną "nautralne" w internecie.
Swoją drogą, to może wam muli to nie znaczy że to wina serwerów, bo równie dobrze może macie przeciążone łącza od strony dostawcy internetu.

Awatar użytkownika
haterkmp
Użytkownik

Post autor: haterkmp » 25 sty 2011, 15:24

a tak właśnie end bo miałem już kiedyś pytać i jakoś wypadło mi z głowy... jak serwery elportalu są podpięte do netu? jakaś neostrada?

[ Dodano: 2011-01-25, 15:25 ]
nie no end ja się nie czepiam. pytam tylko

Awatar użytkownika
end
Administrator

Post autor: end » 25 sty 2011, 15:25

haterkmp pisze:a tak właśnie end bo miałem już kiedyś pytać i jakoś wypadło mi z głowy... jak serwery elportalu są podpięte do netu? jakaś neostrada?

[ Dodano: 2011-01-25, 15:25 ]
nie no end ja się nie czepiam. pytam tylko
Tak. 256 prędkość.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2011, 15:44 przez end, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mr_x
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: mr_x » 25 sty 2011, 15:28

end pisze:Swoją drogą, to może wam muli to nie znaczy że to wina serwerów, bo równie dobrze może macie przeciążone łącza od strony dostawcy internetu.
To zjawisko zaobserwowałem tylko na elportalu, inne strony działały.

Awatar użytkownika
end
Administrator

Post autor: end » 25 sty 2011, 15:43

mr_x pisze:
end pisze:Swoją drogą, to może wam muli to nie znaczy że to wina serwerów, bo równie dobrze może macie przeciążone łącza od strony dostawcy internetu.
To zjawisko zaobserwowałem tylko na elportalu, inne strony działały.
Dlatego piszę, że może to działać z dwie strony i przyczyn może być wiele.

Swoją drogą... zauważyłem, że jakakolwiek dyskusja na tym forum z niektórymi userami nie ma sensu, bo ich wypowiedzi są albo mało związane danym tematem, albo zawierają złośliwe podteksty, oczywiście To świadczy jedynie o poziomie autora takich treści.
To tyle z mojej strony.

ODPOWIEDZ