Forum kopie
-
keruseykaryu
Forum kopie
Co jest z tym forum? Od paru dni wywala mnie co chwilę (co paręnaście sekund) i trzeba się na nowo logować po każdym napisaniu postu. Włączyliście coś filtrującego czy jak?
Nie zawsze problemem jest samo forum, czasami są problemy z serwerem na które nie mamy wpływu. Można napisać do AVT w sprawie serwerów jak ktoś chce - zapewne odpiszą...
Żyjemy jak widać. Może jakieś uzasadnienie do swojej wypowiedzi? Bo niby co mamy zrobić żeby Pan Kulpina był zadowolony?Hmmm, administracja chyba już umarła jakiś czas temu
Uzasadnienie? hmmmend pisze:Żyjemy jak widać. Może jakieś uzasadnienie do swojej wypowiedzi? Bo niby co mamy zrobić żeby Pan Kulpina był zadowolony?
Ja nie jestem niezadowolony, ale chyba nie da się twierdzić, że elportal się prężnie rozwija a grupa administratorów cały czas dba o ten rozwój.
Dla jasności - ja nie wymagam od was tych zmian, ani o nic nie mam pretensji, ale nie wymagaj ode mnie, żebym mówił coś co jest nieprawdą
Po 1 post nie został zgłoszony a ja nie mam obowiązku przeglądać forum. Jestem od spraw czysto technicznych a nie pilnowania strony merytorycznej i zawartości wpisów na tym forum. Mylisz funkcję administratora z moderatorem. Po 2 takie coś się zgłasza lub pisze bezpośrednio do administracji forum, bo w przeciwnym razie powstają takie zbędne wątki jak ten w którym też niepotrzebnie zabierasz głos, bo jak widać nie masz zbyt wiele do powiedzenia.Kulpina pisze:Uzasadnienie? hmmm :D np. to, że mój post jest z 7 stycznia a twoja odpowiedź z 25 stycznia? :mrgreen:end pisze:Żyjemy jak widać. Może jakieś uzasadnienie do swojej wypowiedzi? Bo niby co mamy zrobić żeby Pan Kulpina był zadowolony?
Przeczytaj jeszcze raz to zdanie i je zrozum.Ja nie jestem niezadowolony, ale chyba nie da się twierdzić, że elportal się prężnie rozwija a grupa administratorów cały czas dba o ten rozwój.
A co jest nieprawdą? Bo tego to kompletnie nie rozumiem.Dla jasności - ja nie wymagam od was tych zmian, ani o nic nie mam pretensji, ale nie wymagaj ode mnie, żebym mówił coś co jest nieprawdą ;)
Proszę o szacunek, bo nie życzę sobie. Jesli nie dociera, to poczynię odpowiednie kroki wobec takich zachowań.haterkmp pisze:end nie denerwuj się tak bo ci żyłka pęknie :wink:
no serwery fakt chodzą coś ostatnio wolno... może to kolejny sPiSsek? :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 25 sty 2011, 15:25 przez end, łącznie zmieniany 1 raz.
wp.pl tez ostatnio wolno chodzi, może napisz też co się dzieje.no serwery fakt chodzą coś ostatnio wolno... może to kolejny sPiSek?
Ostatnio też miałem problemy z gmailem i portalem twoja pogoda.
Czepiacie się tego co jest na chwile obecną "nautralne" w internecie.
Swoją drogą, to może wam muli to nie znaczy że to wina serwerów, bo równie dobrze może macie przeciążone łącza od strony dostawcy internetu.
Tak. 256 prędkość.haterkmp pisze:a tak właśnie end bo miałem już kiedyś pytać i jakoś wypadło mi z głowy... jak serwery elportalu są podpięte do netu? jakaś neostrada?
[ Dodano: 2011-01-25, 15:25 ]
nie no end ja się nie czepiam. pytam tylko
Ostatnio zmieniony 25 sty 2011, 15:44 przez end, łącznie zmieniany 1 raz.
Dlatego piszę, że może to działać z dwie strony i przyczyn może być wiele.mr_x pisze:To zjawisko zaobserwowałem tylko na elportalu, inne strony działały.end pisze:Swoją drogą, to może wam muli to nie znaczy że to wina serwerów, bo równie dobrze może macie przeciążone łącza od strony dostawcy internetu.
Swoją drogą... zauważyłem, że jakakolwiek dyskusja na tym forum z niektórymi userami nie ma sensu, bo ich wypowiedzi są albo mało związane danym tematem, albo zawierają złośliwe podteksty, oczywiście To świadczy jedynie o poziomie autora takich treści.
To tyle z mojej strony.