jak zaciskać koszulkę termokurczliwą?
jak zaciskać koszulkę termokurczliwą?
słuchajcie, mam taki delikatny problem. otóż zaciskanie koszulki na przewodach. do tej pory robiłem to nad świeczką, ale tu rodzi się problem, bo mozna przysmażyć przewód. więc stąd moje pytanie:
jak bezpiecznie i domowym sposobem zaciskać koszulkę termokurczliwą na przewodach?
jak bezpiecznie i domowym sposobem zaciskać koszulkę termokurczliwą na przewodach?
Ja używam zapalniczki, ale nie takiej zwykłej, tylko takiej w której płomień wygląda jak ogień za silnikiem odrzutowym
Nie wiem jak się to nazywa ^^
Ciepła daje bardzo dużo, ale płomień jest stabilny i się nie chwieje, można nawet do góry nogami albo bokiem taką zapalniczkę trzymać. Kupiłem kiedyś za 2zł, więc nie jest to zbyt drogie rozwiązanie. Kiedyś używałem do tego hotaira, ale trzeba było czekać aż się nagrzeje. Zapalniczka nie ma tej wady
Ciepła daje bardzo dużo, ale płomień jest stabilny i się nie chwieje, można nawet do góry nogami albo bokiem taką zapalniczkę trzymać. Kupiłem kiedyś za 2zł, więc nie jest to zbyt drogie rozwiązanie. Kiedyś używałem do tego hotaira, ale trzeba było czekać aż się nagrzeje. Zapalniczka nie ma tej wady
Ja śmigam TYM - Swietna sprawa! Co prawda posiada specjalną końcówkę do obkurczania, ale ja najczęściej dmucham gorącym powietrzem. Co do zapalniczki - nie okopcisz gdy będziesz grzał w płomieniu redukującym, czyli w środku płomienia, a nie nad nim.