Dziewczyny elektroniczki :)
- TWN TEKNIKS
- -
- Kontakt:
tasza,
Jak juz wiesz nie widzialem tej pracowni. Jesli chodzi o te scalaki to tak w przenosni i wcale nie mialem na mysli rezerwowania elektroniki wylacznie dla mezczyzn. Bardzo dobrze to znosze ze masz takie hobby i nie jest to wcale dziwne a pozytywne i to nawet bardzo. Szkoda ze nie ma wiecej kobiet na tym forum bo mysle ze duzo by zyskalo
p.s. Smialo mozesz odpisywac
p.s. Smialo mozesz odpisywac
To nie mobilkingTWN TEKNIKS pisze:Jesli chodzi o te scalaki to tak w przenosni i wcale nie mialem na mysli rezerwowania elektroniki wylacznie dla mezczyzn
PS : U mnie w klasie nie tylko dziewczyny nie wiedzą co to tranzystor (chłopaki nie wiedzą co to jest tranzystor mocy bo sam tranzystor znają..., lepiej ani one, ani oni nie wiedzą co to radiator
- TWN TEKNIKS
- -
- Kontakt:
Ha, takich nie mam....jeszcze. Zamiast rezystora lepsza byłaby dioda, zwykła krzemowa,
czyli mały czarny walec - kolorowy rezystor wszystko tu psuje...a to musi pasować
(zakładając brak make-up-u) przynajmniej do koloru włosów, o oczach nie wspomnę.
Jak dla mnie to za bardzo pstrokate jest - black & silver to już byłoby super,
do czarnych kłaczków szczególnie....szkoda że na prawym zdjęciu nie widać fryzury.
czyli mały czarny walec - kolorowy rezystor wszystko tu psuje...a to musi pasować
(zakładając brak make-up-u) przynajmniej do koloru włosów, o oczach nie wspomnę.
Jak dla mnie to za bardzo pstrokate jest - black & silver to już byłoby super,
do czarnych kłaczków szczególnie....szkoda że na prawym zdjęciu nie widać fryzury.
- gwozdex
- Użytkownik
- Kontakt:
Teraz wpadł mi do głowy super genialny pomysł. Generalnie nie znam się na modzie ale od dłuższego czasu modne jest przyczepianie do paznokci jakichś małych gadżetów. NIe wiem jak je dokładnie określić, ale myślę ze wiecie drogie Panie o co "mnie się rozchodzi".
Zatem moje drogie Koleżanki zamiast tych drogich, oklepanych, małych, świecących gadżetów sugeruje sobie przykleić... jakiś element SMD w dowolnym rozmiarze: 0805 lub 1206 lub mniejsze. Tanie i nowatorskie. Na pewno się spodoba
. Pozdrawiam
Ps.
...no dobra trochę przesadziłem z tym 'super genialny'
Zatem moje drogie Koleżanki zamiast tych drogich, oklepanych, małych, świecących gadżetów sugeruje sobie przykleić... jakiś element SMD w dowolnym rozmiarze: 0805 lub 1206 lub mniejsze. Tanie i nowatorskie. Na pewno się spodoba
Ps.
...no dobra trochę przesadziłem z tym 'super genialny'
hehe albo nawet "zmontować" działający układgwozdex pisze:...modne jest przyczepianie do paznokci jakichś małych gadżetów... zamiast tych drogich, oklepanych, małych, świecących gadżetów sugeruje sobie przykleić... jakiś element SMD w dowolnym rozmiarze: 0805 lub 1206 lub mniejsze. Tanie i nowatorskie. Na pewno się spodoba
Już widzę te aukcje na allegro:
Mikroprocesorowe TIPSY! BCM!
A serio jakby się nad tym zastanowić to po tym co tu napisaliśmy to już tylko kwestia czasu...
Co do kolczyka ... widzę że lubisz czerń - moim zdaniem lepiej 1,3W Zener ze szkiełkiem
Pozdrawiam
NIEBO!™