Sponsorzy dla młodych elektroników.
- miloo1
- Użytkownik
- Kontakt:
Sponsorzy dla młodych elektroników.
Witam pytani jak w temacie czy w polsce istnieją wogóle jacyś sponsorzy dla młodych elektroników. Może zagraniczne firmy (PHILIPS,ST, free scale, ON semi conductors, FAIRCHILD) też sponsorują innych w takiej dziedzinie nauki.
- Krystian1989
- -
- Kontakt:
Z tego co mi wiadomo firma INTERSIL daje darmowe próbki - SAMPLE. Sam zamawiałem parę razy.
- Krystian1989
- -
- Kontakt:
- Tranzystor
- Użytkownik
- Kontakt:
Firmy takie jak Philips i Siemens realizują coś takiego jak pomoc młodym elektroniką, pod warunkiem że jest się już na zaawansowanym poziomie, z dobrymi pomysłami. Byłem kiedyś na rozmowie z facetem, który miał mi pomóc w wyborze dalszej drogi i wspominał o tych firmach. Jednak taka współpraca z firmą nie jest prosta i jest bardzo praco chłonna.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Tranzystor
- Użytkownik
- Kontakt:
- Tranzystor
- Użytkownik
- Kontakt:
Tak to prawda, ale kasa to kasa, każdy dzisiaj o kawałek chleba walczy. Inna sprawa, że nie każdy ma predyspozycje... No cóż taki jest świat i tego na razie nie zmienimy. Wszystko napędzają wielkie koncerny. Szkoda, że w najbliższym czasie jest planowane odłączenie świata od energii, przynajmniej na parę dni. Wiesz co by ludzie robili, chyba by zwariowali. W nocy chodzić ze świeczkami. Po południu zero komputera, telewizora czy też radia. Za dobrze jest nam, przyzwyczailiśmy się do takiego życia, gdzie każdy ma auto, komórkę i komputer.
Inna sprawa, że połowa społeczeństwa nawet nie wie, że procesami w komputerze zarządza procesor
No cóż, mieć to nie wszystko jeszcze trzeba rozumieć. Byłbym zadowolony gdyby tylko ludzie znający się na komputerach mogli je posiadać, bo trochę denerwujący są ludzie, którym wszystko nie działa i się tłumaczą, że nie znają się na komputerach. Czemu się nie znają, bo godzinami siedzą na internecie, na fotce, na epulsie, czy co tam jeszcze może być, grają w gry. A komputer to nie tylko internet i gry, to też ogromna wiedza, którą masowa produkcja ośmieszyła i znieważyła.
Pozdrawiam
Inna sprawa, że połowa społeczeństwa nawet nie wie, że procesami w komputerze zarządza procesor
Pozdrawiam
Spox, moi koledzy niewiedzą co to radiatorTranzystor pisze:Inna sprawa, że połowa społeczeństwa nawet nie wie, że procesami w komputerze zarządza procesorNo cóż, mieć to nie wszystko jeszcze trzeba rozumieć. Byłbym zadowolony gdyby tylko ludzie znający się na komputerach mogli je posiadać, bo trochę denerwujący są ludzie, którym wszystko nie działa i się tłumaczą, że nie znają się na komputerach.
A o BIOSie to zapomnij