9/06 Elektroniczna wersja EdW
- Tranzystor
- Użytkownik
- Kontakt:
Zastanawiam się właśnie nad tą EdW elektroniczną. Chyba zamówie taką prenumerate zobacze o co chodzi najwyżej jej już nigdy nie kupie, ale wydaje mi się że będzie coś takiego fajne. Szczególnie, że płyty są małe, a gazeta duża, zanim znajde gazete w swojej stercie mija troche czasu, a s płytami będzie lepiej. Przegram sobie na dysk i będe szukał pod podaną nazwą 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Hmm a kto mówi o płytach? Prenumerate dostaniesz na maila (a raczej informację, że możesz ściągnąć z netu nowy numer). Tak więc na dysku będziesz je miał od razuTranzystor pisze:Szczególnie, że płyty są małe, a gazeta duża, zanim znajde gazete w swojej stercie mija troche czasu, a s płytami będzie lepiej. Przegram sobie na dysk i będe szukał pod podaną nazwą
Pozdrawiam
- Tranzystor
- Użytkownik
- Kontakt:
- Tranzystor
- Użytkownik
- Kontakt:
Może po prostu wydawnictwo wprowadziło nową technologię... może ktoś nie lubi stosów gazet zalegających na półkach... Dwóm osobom się nie podoba a może dwustu się spodoba...Kulpina pisze:Czyli 20 zł różnicy to tylko przesyłka? naprawdę nie rozumiem dlaczego to ma sie opłacać można mieć 2 za 140zł albo 1 za 120zł
Stosów papieru to pewnie nikt nie lubi, ale Zino ich nie zlikwiduje.radzio pisze: Może po prostu wydawnictwo wprowadziło nową technologię... może ktoś nie lubi stosów gazet zalegających na półkach... Dwóm osobom się nie podoba a może dwustu się spodoba...
Powód jest prosty - po reinstalacji systemu, (że nie wspomnę wymiany dysku po awarii lub zmiany na pojemniejszy) prenumeraty po prostu NIEMA
Z pojedyńczym egzemplarzem to jeszcze niewielki problem, ale...powiedzmy cały rocznik, że nie wspomnę o kilku latach.
Moim zdaniem jest to do bani.
Niezupełnie prawda to jest. Właśnie robiłem reinstalację systemu bo wymieniałem sprzęt, mam nawyk ze robię kopie ważnych dokumentów i również miałem skopiowany folder "Moje magazyny" w którym to miałem wrzesniowe i październikowe numery EdW, EP i Elektronika. Po reinstalacji systemu zainstalowałem Zinio i skopiowałem sciągnięte wcześniej pisma i wszystko mam bez konieczności ponownego ściągania. Jutro sprawdzę czy w podobny sposób przeniose to na inny komputer - myślę że tak.ROM pisze:Stosów papieru to pewnie nikt nie lubi, ale Zino ich nie zlikwiduje.
Powód jest prosty - po reinstalacji systemu, (że nie wspomnę wymiany dysku po awarii lub zmiany na pojemniejszy) prenumeraty po prostu NIEMA
-
piotrek7700
- Użytkownik
- Kontakt:
ja ściągnąłęm magazyny na szkolnego kompa i... w domu już nic nie chodzi bo...uprawnień nie mam.ROM pisze:komunikatu o braku uprawnień
ponoć można po zainstalowaniu i pobraniu pliku z miesięcznikiem dodatkowo skopiować jakiś mały plik tekstowy czy .dll gdzieś z moich dokumetów czy tam gdzie jest zainstalowany ten zinio (prawdopodobnie plik z atrybutem: ukryty)
ale ja nie mam dostępu (ograniczenia nałożone przez administratora)
spróbujcie przenieść na innego kompa na którym nie ma neta i na którym nigdy wcześniej nie był instalowany zinio.
jeśłi się uda napiszcie w jaki sposób.
pozdrawiam