Tak, ale jeśli komuś zależy by tony średnie jednak były dobrze i bez kompromisów odzwierciedlone to zestaw 3-drożny.wiesio pisze:czyli warto kupowac 2-drożne??
Wzmacniacz i zesawy głośnikowe już znasz. Do tego mam odtwarzacz CD Fonica CDF-004 (pozbędę się jej z żalem) oraz Technics SL-PG390; tuner radiowy Technics ST-GT350; magnetofon dual-deck Technics RS TR-373; gramofon Bernard (Unitra Fonica). Wszystko kupione jako sprzęt używany, choć ten magnetofon był mało używany, bo uszkodził się po roku od zakupu przez poprzedniego właściciela - kupiłem jako uszkodzony, naprawiłem go i służy już od dłuższego czasu niezawodnie. I dodam jeszcze, że to on skłonił mnie do dodania reszty ze "stajni" Technics.wiesio pisze:i sory ze zapytam ale jaki Ty masz sprzęt??
Niestety nadal marzy Mi się sprzęt z nieco wyższej półki...
Jeśli chodzi o sprzęt markowy i w dodatku ten "z nieco wyższej półki" to można kupować na 75%. Po prostu o dobry sprzęt dba się jednak bardziej.wiesio pisze:czy warto kupować głośniki czy wzmacniacz używany?? można się na tym przejechać a nowy to zawsze nowy. jak sądzisz??