Jakiej firmy to układ

Jeżeli bezskutecznie poszukujesz danych technicznych elementów elektronicznych to jest to dobre miejsce do zadawania pytań.
ODPOWIEDZ
kochzg
-

Jakiej firmy to układ

Post autor: kochzg » 16 paź 2006, 8:31

Mam układ USB ale nie wiem jakiej jest firmy. Czy ktos zna ten znak ????. Nalepki nie moge odkleić bowiem strace gwarancje.

Zdrowka
Kochzg
Załączniki
DSC01732.jpg
DSC01732.jpg (106.3 KiB) Przejrzano 5259 razy

Awatar użytkownika
marcing
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: marcing » 16 paź 2006, 10:18

Bez odlepienia nalepki możemy szukać odpowiedzi u wróżki... Łatwiej byłoby znaleźć po symbolu produktu...
Raczej się nie da odpowiedzieć na to pytanie - to tak jak określić kolor ściany w ciemnym pokoju...

Temat na parę dni zostawię w tym dziale - później przeniosę do śmietnika.

kochzg
-

Post autor: kochzg » 16 paź 2006, 14:25

Chodzi mi o firmę która wyprodukowała ten układ, a nie o symbol tego elementu. Wiec sa to dwie rozne sprawy.

Własnie znalazłem jakies to firmy jest: Silicon Lab., ale musialem troche poszukać.

Po pierwsze: forum jest dla użytkowników a nie dla modelatorów.
Po drugie: Chciałem uzyskać w szybki sposób informacje. Być może ktoś juz spotkał się z tym symbolem, a nie tracić pól dnia na szukanie w ciemno.

Zdrówka
Kochzg

Awatar użytkownika
radzio
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: radzio » 16 paź 2006, 16:47

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 16 paź 2006, 17:05

marcing pisze:Bez odlepienia nalepki możemy szukać odpowiedzi u wróżki...
... czasami wystarczy logo firmy, a to akurat jest widoczne, zreszta radzio juz podał odpowiednią stronkę, która moze być pomocna a i pytający trafnie zidentyfikował firmę, - myślę że do śmietnika nie bedziemy wyrzucać tematu :)
kochzg pisze:Po pierwsze: forum jest dla użytkowników a nie dla modelatorów.
... jestes w błędzie to forum jest także dla moderatorów (no dla modelatorów nie jest faktycznie :) ), którzy pilnują porządku - powściągnij więc emocje i trochę spokojniej proszę.

ODPOWIEDZ