Mam układ USB ale nie wiem jakiej jest firmy. Czy ktos zna ten znak ????. Nalepki nie moge odkleić bowiem strace gwarancje.
Zdrowka
Kochzg
Jakiej firmy to układ
Jakiej firmy to układ
- Załączniki
-
- DSC01732.jpg (106.3 KiB) Przejrzano 5261 razy
Chodzi mi o firmę która wyprodukowała ten układ, a nie o symbol tego elementu. Wiec sa to dwie rozne sprawy.
Własnie znalazłem jakies to firmy jest: Silicon Lab., ale musialem troche poszukać.
Po pierwsze: forum jest dla użytkowników a nie dla modelatorów.
Po drugie: Chciałem uzyskać w szybki sposób informacje. Być może ktoś juz spotkał się z tym symbolem, a nie tracić pól dnia na szukanie w ciemno.
Zdrówka
Kochzg
Własnie znalazłem jakies to firmy jest: Silicon Lab., ale musialem troche poszukać.
Po pierwsze: forum jest dla użytkowników a nie dla modelatorów.
Po drugie: Chciałem uzyskać w szybki sposób informacje. Być może ktoś juz spotkał się z tym symbolem, a nie tracić pól dnia na szukanie w ciemno.
Zdrówka
Kochzg
Loga producentów : http://www.dobbertin-elektronik.de/prog ... /logos.htm
... czasami wystarczy logo firmy, a to akurat jest widoczne, zreszta radzio juz podał odpowiednią stronkę, która moze być pomocna a i pytający trafnie zidentyfikował firmę, - myślę że do śmietnika nie bedziemy wyrzucać tematumarcing pisze:Bez odlepienia nalepki możemy szukać odpowiedzi u wróżki...
... jestes w błędzie to forum jest także dla moderatorów (no dla modelatorów nie jest faktyczniekochzg pisze:Po pierwsze: forum jest dla użytkowników a nie dla modelatorów.