Jaki system wprowadzania towaru magazynowego?

Czyli miejsce, w którym można poruszać tematy nie dające przyporządkować się do pozostałych działów ale uwaga tutaj również obowiązują przyjęte zasady na forum
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Posty: 1794
Rejestracja: 15 mar 2006, 5:21
Lokalizacja: Sochaczew
Kontakt:

Jaki system wprowadzania towaru magazynowego?

Post autor: matrix » 11 sty 2013, 9:51

Mam takie pytanko. Jak szukać jakiegoś systemu wprowadzania towaru na magazyn? Chodzi mi o jakiś darmowy program który za pomocą czytnika kodu kreskowego wprowadzał by dane do kompa i tak sam odejmował schodzący towar. Możliwe taki coś jest? Chodzi o jakiś prosty system, nic zaawansowanego.
Chciałbym trochę uporządkować szefowi nieład magazynowy i ułatwić pracę przy inwentaryzacji.

longint
-
Posty: 1
Rejestracja: 27 lut 2012, 17:46
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Jaki system wprowadzania towaru magazynowego?

Post autor: longint » 03 lip 2013, 19:29

Polecam sprawdzić oprogramowanie magazynowe LoMag - w pełni zintegrowane narzędzie z czytnikami doków kreskowymi i innymi urządzeniami magazynowymi. Więcej o programie i urządzeniach magazynowych na stronie
Ostatnio zmieniony 20 paź 2015, 15:56 przez longint, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Posty: 1794
Rejestracja: 15 mar 2006, 5:21
Lokalizacja: Sochaczew
Kontakt:

Post autor: matrix » 03 lip 2013, 19:55

Dzięki. Obszerna lekturka. Z pewnością będę czytał.

Awatar użytkownika
joon
Użytkownik
Posty: 2078
Rejestracja: 30 cze 2007, 22:56
Lokalizacja: Kraków, Przemyśl, Warszawa
Kontakt:

Post autor: joon » 03 lip 2013, 20:54

Nie ma to jak napisać posta żeby zareklamować się ;)

Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Posty: 1794
Rejestracja: 15 mar 2006, 5:21
Lokalizacja: Sochaczew
Kontakt:

Post autor: matrix » 04 lip 2013, 17:00

joon pisze:Nie ma to jak napisać posta żeby zareklamować się ;)
Oczywiście wziąłem to pod uwagę ponieważ status pobytu użytkownika na tym forum nie jest imponująco długi.

Damian1983
-
Posty: 2
Rejestracja: 20 paź 2015, 12:58
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Damian1983 » 20 paź 2015, 13:06

Ja korzystam z programu WEAVER WMS, ma bardzo prosty i przejrzysty interfejs, bardzo łatwy w obsłudze. Jest możliwość skorzystania z darmowej wersji tego programy przez 30 dni
Ostatnio zmieniony 20 paź 2015, 15:57 przez Damian1983, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Posty: 1794
Rejestracja: 15 mar 2006, 5:21
Lokalizacja: Sochaczew
Kontakt:

Post autor: matrix » 31 gru 2015, 12:53

Może napiszę tylko informację że jak dla mnie temat dawno nieaktualny. Zmieniłem pracę więc jakby już mnie to nie dotyczy...

Awatar użytkownika
joon
Użytkownik
Posty: 2078
Rejestracja: 30 cze 2007, 22:56
Lokalizacja: Kraków, Przemyśl, Warszawa
Kontakt:

Post autor: joon » 18 sie 2016, 22:46

Zwłaszcza tym co spamują ;)

Awatar użytkownika
tom5555
Użytkownik
Posty: 617
Rejestracja: 23 sty 2008, 1:20
Lokalizacja: Zabrze
Kontakt:

Post autor: tom5555 » 24 kwie 2017, 18:00

Właśnie że nie. To forum powstało dla elektroników, głównie amatorów, a nie jako raj dla spamu i darmowej reklamy. Skoro moderatorzy maja totalnie gdzieś to co się tutaj wyprawia, i zaglądają na forum co najwyżej raz na rok, to może przynajmniej administrator zablokuje w końcu przycisk "WWW", a nawet dodawanie linków w treści posta.

Awatar użytkownika
timo66
Moderator
Posty: 1816
Rejestracja: 20 maja 2006, 19:15
Lokalizacja: 66'15" M.a.R.s.
Kontakt:

Post autor: timo66 » 25 kwie 2017, 17:32

tom5555, ja tego nie mam gdzieś- staram się dziennie zaglądać i przy 10 wiadomościach spam człowiek nie nadąża z kasowaniem. Już pomijam nawet fakt że ostrzeżenia czy nawet blokowanie pisania nic nie daje.
Nawet mi się w między czasie nie chce pisać powodu kasowania postu czy dawania ostrzeżenia.

Ja się tylko tego domyślam, ale te cichociemne osoby generują "ruch" potrzebny do pozycjonowania forum, dlatego są jeszcze tolerowane.

ODPOWIEDZ