Jaki system wprowadzania towaru magazynowego?
Jaki system wprowadzania towaru magazynowego?
Mam takie pytanko. Jak szukać jakiegoś systemu wprowadzania towaru na magazyn? Chodzi mi o jakiś darmowy program który za pomocą czytnika kodu kreskowego wprowadzał by dane do kompa i tak sam odejmował schodzący towar. Możliwe taki coś jest? Chodzi o jakiś prosty system, nic zaawansowanego.
Chciałbym trochę uporządkować szefowi nieład magazynowy i ułatwić pracę przy inwentaryzacji.
Chciałbym trochę uporządkować szefowi nieład magazynowy i ułatwić pracę przy inwentaryzacji.
Re: Jaki system wprowadzania towaru magazynowego?
Polecam sprawdzić oprogramowanie magazynowe LoMag - w pełni zintegrowane narzędzie z czytnikami doków kreskowymi i innymi urządzeniami magazynowymi. Więcej o programie i urządzeniach magazynowych na stronie
Ostatnio zmieniony 20 paź 2015, 15:56 przez longint, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Damian1983
- -
Ja korzystam z programu WEAVER WMS, ma bardzo prosty i przejrzysty interfejs, bardzo łatwy w obsłudze. Jest możliwość skorzystania z darmowej wersji tego programy przez 30 dni
Ostatnio zmieniony 20 paź 2015, 15:57 przez Damian1983, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie że nie. To forum powstało dla elektroników, głównie amatorów, a nie jako raj dla spamu i darmowej reklamy. Skoro moderatorzy maja totalnie gdzieś to co się tutaj wyprawia, i zaglądają na forum co najwyżej raz na rok, to może przynajmniej administrator zablokuje w końcu przycisk "WWW", a nawet dodawanie linków w treści posta.
tom5555, ja tego nie mam gdzieś- staram się dziennie zaglądać i przy 10 wiadomościach spam człowiek nie nadąża z kasowaniem. Już pomijam nawet fakt że ostrzeżenia czy nawet blokowanie pisania nic nie daje.
Nawet mi się w między czasie nie chce pisać powodu kasowania postu czy dawania ostrzeżenia.
Ja się tylko tego domyślam, ale te cichociemne osoby generują "ruch" potrzebny do pozycjonowania forum, dlatego są jeszcze tolerowane.
Nawet mi się w między czasie nie chce pisać powodu kasowania postu czy dawania ostrzeżenia.
Ja się tylko tego domyślam, ale te cichociemne osoby generują "ruch" potrzebny do pozycjonowania forum, dlatego są jeszcze tolerowane.