Widzieliście już Google Chrome...?
Nie ma co tu gdybać i zastanawiać się na zapas. Chrome jest dopiero kilka dni dostępne, więc ten produkt ma prawo być zabugowany. A recenzja? A ja mam w d***e jakąkolwiek recenzję. Żadna recenzja nie powie wam co Wy będziecie odczuwali podczas używania tego produktu. Ściągnijcie, zainstalujcie i wtedy dopiero podejmijcie decyzję, czy Chrome zagości u Was na dysku na dłużej, czy też nie.
Prawda jest taka, że:brzozi pisze:A prawda jest taka, że znając Google za kilka lat będzie to pierwsza przeglądarka na rynku
1.- pamięć haseł - niedopracowana. Spróbuj zapisać kilka na raz do jednej strony.
2.- funkcja kontroli ortografii - niedopracowana bardziej denerwuje niż pomaga.
3.- gesty myszy - brak.
4.- domyślnie zapisuje wszystkie ściągnięte pliki do jednego folderu.
5.- wygląd - niedopracowany. I przydałyby się dodatkowe skórki do ściągnięcia.
6.- nie działa np. funkcja "cytowanie selektywne"
7.- po zamknięciu i ponownym otworzeniu otwiera pustą stronę, a nie pprzednie karty.
Chyba starczy? Czekam na wersję finalną, może coś poprawią.
A Opera ma wszystkie (prócz kontroli ortografii) wyżej wypisane, i inne funkcje.
No wiesz google jak narazie jest tylko najpopularniejszą przeglądarką, natomiast ich produkty tj. kopie worda, exela jak narazie nie zystały tak na popularnosci jak prawdziwy pakiet office. Chrome nie instalowałem, ale z tego co mi kolega opowiadał,z to żadne nowe rozwiązania... Po prostu krzyżówka mozilli z operą