Pytanie jest takie, bo chciałem zmodować sobie kolory kabli od zasilacza komputerowego. I tu dochodzimy do sedna sprawy czyli pytania:
Gdzie kupić oplot na kable i złącza molex w dowolnym kolorze by moża było wykonać coś takiego jak na poniższym filmie ?
-> FILM <-
Gdzie kupić oplot na kable i złącza molex w dowolnym kolorze
Re: Gdzie kupić oplot na kable i złącza molex w dowolnym kol
Wstukałem za kolegę na znanym polskim portalu aukcyjnym frazy "oplot kabla peszel plecionka" oraz "Kabel w oplocie"i wyrzuciło mi multum linków.matrix pisze:Pytanie jest takie, bo chciałem zmodować sobie kolory kabli od zasilacza komputerowego. I tu dochodzimy do sedna sprawy czyli pytania:
Gdzie kupić oplot na kable i złącza molex w dowolnym kolorze by moża było wykonać coś takiego jak na poniższym filmie ?
-> FILM <-
Stukałem i też znalazłem, ale miałem nadzieję że podacie koledzy jeszcze kilka innych linków bo być może było by taniej.m75 pisze:Wstukałem za kolegę na znanym polskim portalu aukcyjnym frazy "oplot kabla peszel plecionka" oraz "Kabel w oplocie"i wyrzuciło mi multum linków.
No i przede wszystkim na alle... znalazłem tylko białe złącza molex24 i molex6 a ja wolał bym czarne.
Notabene, jaka jest średnica (grubość) tych oplotów ?