EdW sie nie przynaje do tego forum?
-
elektronik8
- -
a ja bywam i na EP i na EDW i na elce, każde forum jest inne, na każdym są młodzi stażem którym można pomóc i na każdym są (albo będą) przemądrzalscy i normalne leperowate buraki. I na każdym forum można coś znaleźć wartościowego dla siebie, choć jest i mnóstwo śmieci i mnóstwo wypowiedzi kompletnie niefachowych - no ale to zadanie dla moderatorów - na elce chyba już nie wyrabiają, bo ostatnio coraz więcej czytam tam herezji, na które nikt nie reaguje fachowo a lamerzy dopisują dalsze kompletne bzdury.
Czy The End to ten sam The End co się udzielał na elce? Jeśli tak to dobrze wróży temu forum. No i pozdrówka dla Taszy po wakacjach, bardzo sympatycznie stuka w klawisze.
Czy The End to ten sam The End co się udzielał na elce? Jeśli tak to dobrze wróży temu forum. No i pozdrówka dla Taszy po wakacjach, bardzo sympatycznie stuka w klawisze.
Witam, The End jest tylko jeden na forum elektroda.pl, PPEdW i oczywiście EPcyruss pisze:a ja bywam i na EP i na EDW i na elce, każde forum jest inne, na każdym są młodzi stażem którym można pomóc i na każdym są (albo będą) przemądrzalscy i normalne leperowate buraki. I na każdym forum można coś znaleźć wartościowego dla siebie, choć jest i mnóstwo śmieci i mnóstwo wypowiedzi kompletnie niefachowych - no ale to zadanie dla moderatorów - na elce chyba już nie wyrabiają, bo ostatnio coraz więcej czytam tam herezji, na które nikt nie reaguje fachowo a lamerzy dopisują dalsze kompletne bzdury.
A czy to dobrze wróży to sam nie wiem...
Myślę, że to nie jest temat o mnie...
Moderuję tylko jedno forum i jest nim forum EP.
Kiedyś moderowałem i forum Wojtka, później goldhand idt itd.
Teraz zostałem przyjęty do akademi serwisantów u Fachmana
Jednak najbardziej przywiązałem się do forum EP i tak już pozostało.
Modrator niby nie ma aż tak dużo zajęcia, ale jak zrobi się ruch na forum to ciężko czasami jest.
Ale jak na razie ruchu nie ma, licze na częstsze "spotkania zimowe" na forum PPEdW i EP.
Pozatym w moderowaniu nie ma nic takiego fajnego, pozatym , że mogę zmieniac posty innych
usuwac je, przenosić, dzielić, blokować itd itd.
Pozdr. End
Moderuję tylko jedno forum i jest nim forum EP.
Kiedyś moderowałem i forum Wojtka, później goldhand idt itd.
Teraz zostałem przyjęty do akademi serwisantów u Fachmana
Jednak najbardziej przywiązałem się do forum EP i tak już pozostało.
Modrator niby nie ma aż tak dużo zajęcia, ale jak zrobi się ruch na forum to ciężko czasami jest.
Ale jak na razie ruchu nie ma, licze na częstsze "spotkania zimowe" na forum PPEdW i EP.
Pozatym w moderowaniu nie ma nic takiego fajnego, pozatym , że mogę zmieniac posty innych
Pozdr. End
Ja też nie lubie elki .
Bo to było tak :
1.Ktoś założył temat że jakiś plik mu zjada pamięć w kompie.
2.Ja zrobiłem dwa pliki jeden testowy a drugi stały.Testowy był po to że jakby coś poszło źle to wystarczy reset kompa i po sprawie.Pliki te blokowały ten plik co mu tak RAM zjadał.
3.Odpowiedziałem w temacie i uprzedziłem że niemam skanera .
4.A tu zostałem zablokowany na 2mc za podesłanie zawirusowanego pliku.
5.Nikt się tym nie przeją .
Wiecie jak się wnerwiłem ???
I zrobiłem konkurencyjne forum o nazwie dioda .Mające na celu uśpoienie forum elektroda.pl .
Zainstalowałem forum by przemo i narazie pokonuje wiele problemów.
I u mnie niebędzie takie go chamstwa między urzytkownikami a modemami.
Bo taki modem może stracić posade.
Coś mi się wydaje że jak zobaczą że mi się udaje to mnie zablokują żeby niemugł patrzeć jak ich forum umiera
.
Największe problemy to są dwa :
1.ceny domen .
2.To że dioda.pl jest już zajęta
.
Ale jak by ktoś chciał to chętnie morzemy połączyć forum ep i dioda.Zeby chamować jego umieranie .
Tylko będzie problem z przeniesieniem takiej ilości postów
.
I może wreście era elektroda.pl się skończy
.
[ Dodano: 08-10-2005, 13:29 ]
Jak by ktoś był chętny do wszelkiej pomocy to zapraszam na PW .
Bo to było tak :
1.Ktoś założył temat że jakiś plik mu zjada pamięć w kompie.
2.Ja zrobiłem dwa pliki jeden testowy a drugi stały.Testowy był po to że jakby coś poszło źle to wystarczy reset kompa i po sprawie.Pliki te blokowały ten plik co mu tak RAM zjadał.
3.Odpowiedziałem w temacie i uprzedziłem że niemam skanera .
4.A tu zostałem zablokowany na 2mc za podesłanie zawirusowanego pliku.
5.Nikt się tym nie przeją .
Wiecie jak się wnerwiłem ???
I zrobiłem konkurencyjne forum o nazwie dioda .Mające na celu uśpoienie forum elektroda.pl .
Zainstalowałem forum by przemo i narazie pokonuje wiele problemów.
I u mnie niebędzie takie go chamstwa między urzytkownikami a modemami.
Bo taki modem może stracić posade.
Coś mi się wydaje że jak zobaczą że mi się udaje to mnie zablokują żeby niemugł patrzeć jak ich forum umiera
Największe problemy to są dwa :
1.ceny domen .
2.To że dioda.pl jest już zajęta
Ale jak by ktoś chciał to chętnie morzemy połączyć forum ep i dioda.Zeby chamować jego umieranie .
Tylko będzie problem z przeniesieniem takiej ilości postów
I może wreście era elektroda.pl się skończy
[ Dodano: 08-10-2005, 13:29 ]
Jak by ktoś był chętny do wszelkiej pomocy to zapraszam na PW .
Drogi Danielu.
Swoje żale do elektroda.pl zachowaj dla siebie, może Tobie zrobili krzywdę i nie potrafiłeś im pokazać, że nie masz w tym winy...lub wytłumaczyć im co się stało...
Wtakich sprawach zwracamy się do adminów forów a nie do moderatorów.
Fak jest taki, że na elektrodzie siedzi kilku popaprańców którzy myślą, że jak moderują forum to już mogą wszystko...
To są "biedni" ludzie, wierz mi...
Bądźmy realni... Twoje forum jak każde inne przyciągnie sobie kilkanaście lub kilkadziesiąt stałych użytkowników i tak już pozostanie.
Tego teraz narobiło się tyle, że głowa zaczyna boleć, bo widzisz...dużo jest osób podobnie myślących jak Ty lub mających chęc założenie wlasnego forum.
Jechanie na elektrodę nie jest dobrym sposobem przyciągnięcia sobie userów.
Ja jestem userem elektrody już jakiś czas, wszytko da się załatwić tam z adminami tylko trzeba jasno napisac o co chodzi.
Są tam osoby ktore przyzwyczaiły się do tego forum i czują się tam jak " w domu" i nie wierze by zamienili się na inne forum...
Jest tam kilku wspaniałych fachowców, którzy oddali tam kawał swojej wiedzy, mają jakiś poziom i nie zamierzają przejść na inne forum, bo moderatorzy sa chamscy.
Ci ludzie sa na tyle fachowi, że takiego moda zaginają w kilku zdaniach.
Np. amik9m bardzo dobry przykład fachowca serwisu RTV ( ten człowiek nie jest "fachowcem" tylko FACHOWCEM ! ).
Nie ma co się bić między sobą, a warto jakoś dobrze się dogadywać.
Zobacz, mamy forum PPEdW, Elektrodę,Goldhand-a, EP, Fachamna, Trioda itd itd.
Uważam, że niepotrzebnie padają złe hasła pod tytułem elektrody.pl
Dla mnie to największa baza schematów i największe forum w Polskim internecie.
Pozdr.
[ Dodano: Sob 08 Paź, 2005 ]
P.S. Każdy ma inne zdanie, a zwłaszcza Ci ktorzy zostali źle potraktowani przez modów.
Na szczęscie mi się to nie trafiło a jak by trafiło, to łatwo się nie dam...obiecuję...
Swoje żale do elektroda.pl zachowaj dla siebie, może Tobie zrobili krzywdę i nie potrafiłeś im pokazać, że nie masz w tym winy...lub wytłumaczyć im co się stało...
Wtakich sprawach zwracamy się do adminów forów a nie do moderatorów.
Fak jest taki, że na elektrodzie siedzi kilku popaprańców którzy myślą, że jak moderują forum to już mogą wszystko...
To są "biedni" ludzie, wierz mi...
Bądźmy realni... Twoje forum jak każde inne przyciągnie sobie kilkanaście lub kilkadziesiąt stałych użytkowników i tak już pozostanie.
Tego teraz narobiło się tyle, że głowa zaczyna boleć, bo widzisz...dużo jest osób podobnie myślących jak Ty lub mających chęc założenie wlasnego forum.
Jechanie na elektrodę nie jest dobrym sposobem przyciągnięcia sobie userów.
Ja jestem userem elektrody już jakiś czas, wszytko da się załatwić tam z adminami tylko trzeba jasno napisac o co chodzi.
Są tam osoby ktore przyzwyczaiły się do tego forum i czują się tam jak " w domu" i nie wierze by zamienili się na inne forum...
Jest tam kilku wspaniałych fachowców, którzy oddali tam kawał swojej wiedzy, mają jakiś poziom i nie zamierzają przejść na inne forum, bo moderatorzy sa chamscy.
Ci ludzie sa na tyle fachowi, że takiego moda zaginają w kilku zdaniach.
Np. amik9m bardzo dobry przykład fachowca serwisu RTV ( ten człowiek nie jest "fachowcem" tylko FACHOWCEM ! ).
Nie ma co się bić między sobą, a warto jakoś dobrze się dogadywać.
Zobacz, mamy forum PPEdW, Elektrodę,Goldhand-a, EP, Fachamna, Trioda itd itd.
Uważam, że niepotrzebnie padają złe hasła pod tytułem elektrody.pl
Dla mnie to największa baza schematów i największe forum w Polskim internecie.
Pozdr.
[ Dodano: Sob 08 Paź, 2005 ]
Tego forum nie da się uspać...i bardzo dobrze...I zrobiłem konkurencyjne forum o nazwie dioda .Mające na celu uśpoienie forum elektroda.pl .
P.S. Każdy ma inne zdanie, a zwłaszcza Ci ktorzy zostali źle potraktowani przez modów.
Na szczęscie mi się to nie trafiło a jak by trafiło, to łatwo się nie dam...obiecuję...
Napisałem do admin jasno i wyraźnie .
A on "Niestety nimogę cofnąć decyzji moderatora" i na tym kontakt się urwał
.
Z moderatorem co to zrobił to samao
.
Myślę że na moim forum najwięcej będzie miejsca na tych . którzy zostali pokrzywdrzeni przez elektroda.pl .
Wiem że są ludze którzy się nierozstaną z elektroda.pl .
Ale nikt im nie karze się porzenosić .
A tak samo durzo jest osub którzy nimają zamiary elki widzieć na oczy .
p.s Myślę że Wojtek mi pomorze jak będę miał problem z phpbb by Przemo
A on "Niestety nimogę cofnąć decyzji moderatora" i na tym kontakt się urwał
Z moderatorem co to zrobił to samao
Myślę że na moim forum najwięcej będzie miejsca na tych . którzy zostali pokrzywdrzeni przez elektroda.pl .
Wiem że są ludze którzy się nierozstaną z elektroda.pl .
Ale nikt im nie karze się porzenosić .
A tak samo durzo jest osub którzy nimają zamiary elki widzieć na oczy .
p.s Myślę że Wojtek mi pomorze jak będę miał problem z phpbb by Przemo
Re: EdW sie nie przynaje do tego forum?
Jako, że to był temat założony po to aby sprawę statusu forum EDW wyjaćśnić (jak w cytacie) i zostało to już dawno wyjaśnione a widzę że zaczyna temat zbaczać na krytykę innych for i osobiste zale to temat zamykam. Ja i mam nadzieję większość użytkowników tego forum chcemy spokojnie dyskutować na interesujące nas tematy zwiazane z elektroniką.bb pisze:Witam
Forum bardzo przyjemne, pare dni temu znalazlem (po rocznej przerwie) ale widze ze na PPEdW pod linkiem do forum kryje sie tylko link do forum na stronie EP. Jak to jest? To jets w koncu oficjalne forum EdW czy nie? A moze forum EntC Wojtka?
pozdr