Pspice error

Czyli dyskusje na temat programów takich jak OrCad, Protel, CircuitMaker, Autotrax, Kicad itp.
ODPOWIEDZ
littlus
-
Posty: 5
Rejestracja: 13 cze 2013, 16:50
Lokalizacja: polska

Pspice error

Post autor: littlus » 06 cze 2015, 16:32

Witam , muszę wykonać symulację w pspice i za nic w świecie nie wiem gdzie jest błąd. Dodam że korzystam z prog pierwszy raz i staram się robić wedle wytycznych.
Proszę o podpowiedź


Obrazek


Obrazek
Ostatnio zmieniony 07 cze 2015, 11:02 przez littlus, łącznie zmieniany 1 raz.

Jony130
Moderator
Posty: 3069
Rejestracja: 11 sie 2005, 16:33
Lokalizacja: wrocław

Post autor: Jony130 » 06 cze 2015, 18:00

Pokaż ustawienie analizy parametrycznej bo tam masz pewnie błąd.

littlus
-
Posty: 5
Rejestracja: 13 cze 2013, 16:50
Lokalizacja: polska

Post autor: littlus » 06 cze 2015, 20:38

Obrazek

Jony130
Moderator
Posty: 3069
Rejestracja: 11 sie 2005, 16:33
Lokalizacja: wrocław

Post autor: Jony130 » 07 cze 2015, 12:02

A błąd masz dlatego ze użyłeś "przecinka" zamiast kropki. Musi być 0.1 a nie 0,1.
Śrubuj uruchomić ten plik
Załączniki
08-03-Dop.rar
(1.01 KiB) Pobrany 106 razy

littlus
-
Posty: 5
Rejestracja: 13 cze 2013, 16:50
Lokalizacja: polska

Post autor: littlus » 07 cze 2015, 14:16

Dzięki wielkie działa. :wink:

ODPOWIEDZ