Witam wszystkich forumowiczów!
Nie wiem dlaczego tak późno opublikowane zostały materiały dodatkowe do numerów EDW z 2015 roku. Teraz są, ale jakby niekompletne bo dwa witają nas powiastką, że taka strona nie istnieje... Nie mam pojęcia jaka jest przyczyna.... Konkretnie chodzi mi o ładowarkę z lutowego numeru oraz termometr z systemem operacyjnym FemtoOS ze stycznia 2015.
Z poważaniem Piotr
Nie działające linki w materiałach dodatkowych
Re: Nie działające linki w materiałach dodatkowych
Witampiotrek55 pisze:Witam wszystkich forumowiczów!
Nie wiem dlaczego tak późno opublikowane zostały materiały dodatkowe do numerów EDW z 2015 roku. Teraz są, ale jakby niekompletne bo dwa witają nas powiastką, że taka strona nie istnieje... Nie mam pojęcia jaka jest przyczyna.... Konkretnie chodzi mi o ładowarkę z lutowego numeru oraz termometr z systemem operacyjnym FemtoOS ze stycznia 2015.
Z poważaniem Piotr
Pisałem do autora jak i redakcji EDW, niestety brak odpowiedzi, zależy mi na materiałach do ładowarki.
Jak dla mnie to duży minus, że redakcji nie reaguje na zgłaszane błędy na stronie.
Pozdrawiam
- PiotrGoreckiJr
- -
- Kontakt:
Może urządzimy z tej okazji jakiegoś grila bo sezon się zbliża, tylko nie wiem czy zauważył kolega fragment wypowiedzi:joon pisze:(...) władza forum pojawiła się po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiej przerwie na forum, gratki
Z naciskiem na:PiotrGoreckiJr pisze:W sprawie wszelkich spraw i problemów z elportalem (stroną główną, nie forum)
PiotrGoreckiJr pisze:(stroną główną, nie forum)