Wielu audio pasjonatów ma, w każdym wieku, mocne pragnienie artystycznych doznań akustycznych i dzięki temu istnieje audio biznes. Ciekawe bo i sam Bóg ma zapis życia żywych istot i na dodatek tyle to kosztuje co robienie się Boga samemu, aby sam mógł istnieć, bo nie ma innego życia w kosmosie jak cyfrowe programy komputerowe i automaty, które na ciągle robią do tego materię. Organizmy są tylko czuciem-życiem takich programów, z takimi organicznymi audio mediami. Na takie kompletne audio życie pracują programy komputery co istnieją-żyją lub z legalnego wyroku muszą takie kosmosy robić, jak sam Bóg siebie samego robi i dlatego nigdy życie ludzi było za darmo -czy Bóg sam się nie cieszy jak inni podobnie na siebie ciężko pracują? i ma taki nie inny dwór.
Jak można ludzi oszukiwać i robić im rzeczy które ich nie zadowalają lub takie co w całości nie mogą normalnie działać? -ja przynajmniej podałem normalną i swoją czystą audio technikę, czego nikt wcześniej zrobił.
Może ludzie nie lubią normalnej techniki i nawet lepszej jakości, bo dużo rzeczy jest na opak: co jest dobre to jest źle i wiem na sto procent dlaczego tak jest, bo nie wolno coś dobrze produkować bo wtedy programami z kosmosu nie można produkować elektroniki -czyli są osoby co stoją na pozycji że tylko oni się na technice znają i mogą produkować tranzystory i nic im przeszkodzi. Dlatego niema co się dziwić że i polska UNITRA też nic całkiem dobrze wyprodukowała. Często wzmacniacze to były konkursy żydzie na schemat wzmacniacza i kto wygra to tego schemat wzmacniacza mógł posłużyć do produkcji -ale zabawa, umywanie rąk na ile ludzie sami mają rozum coś chcieć i co ciekawe nigdy najlepiej.
Taki temat jest do kosza, bo wszystko jest na opak i może zanim się tak stanie to ktoś sam coś konkretnego napisze lub dopisze?
Ten co myśli że świat jest prosty i bawi się w Szerloka Holmsa napisałby: po prostu jeśli są układy czyste i wyższej jakości to każda firma produkująca audio rzeczy miałaby problem, bo wysoka jakość to jest i wysoka cena na takie rzeczy i jeśli to można w łatwy sposób samemu zrobić to po co kupować gotowe i drogie rzeczy.
Ale świat jest inny jak nadzy by się stali ci co używają kosmicznych programów produkcji.
Następne odkrywające detektywistyczne myśli dotyczą układów scalonych i oczywistym jest że mają ograniczenia układowe i nie mogą mieć wysokiej jakości, w porównaniu do układu z elementów dyskretnych i odpowiednio dobrze wyliczonych.
Ogólnie o technice audio wzmacnaiczy
Ogólnie o technice audio wzmacnaiczy
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2013, 17:12 przez olah157, łącznie zmieniany 1 raz.
-
keruseykaryu
Temat poleci w kosz, bo to co piszesz to mało kto rozumie. Historie z gazety "Nieznany świat" czy też biblijne nie są potrzebe w audiotechnice. Sam nie piszę poprawnie. Tak już mam. Jednak pasuje w ramy w których kolega już nie pasuje.Taki temat jest do kosza, bo wszystko jest na opak i może zanim się tak stanie to ktoś sam coś konkretnego napisze lub dopisze?
Tyle w tym temacie kolego.
Re: Ogólnie o technice audio wzmacnaiczy
Ja tak sobie myślę "nieznany świat" w tak prostych moich schematach?, a przecież audio elektronika jest najprostsza i wystarczy tylko popatrzeć w moje schematy, a czego się nie jest pewnym to można się pytać -jak na razie nikt pyta a tylko wyrzuca i nic w zamian wnosi, beznadziejne sposoby anty wiedzy.
Ja myślę dobrze jest wnieść w informacji sytuację ogłupienia ludzi dla audio techniki i na pewno ja tego nie robię, tym bardziej że jest to luźniejszy dział w wypowiedziach.
Ja myślę dobrze jest wnieść w informacji sytuację ogłupienia ludzi dla audio techniki i na pewno ja tego nie robię, tym bardziej że jest to luźniejszy dział w wypowiedziach.