Jaki dobrać akumulator?

Tutaj mozesz poruszać tematy ogólne powiązane z elektroniką, np. dyskusje na temat podzespołów, układów, zasad ich działania. Czyli można pisać o wszystkim czego nie da się przyporządkować do innych działów.
Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: matrix » 26 lip 2013, 20:34

Szef tego nie wymyślił, a dostał zlecenie a raczej się tego podjął i ma to zrealizować bo ktoś czegoś takiego wymaga. Ktoś nie chce kłódek i kluczy, chcą mieć zamek szyfrowy, ot co.

Biorę pod uwagę mróz, ale co, nie przetłumaczysz bo ktoś chce mieć zamki z klawiaturką kodową.

Bateria słoneczna też jakieś wyjście tylko pewnie cholernie drogo wyjdzie.
Ja jak to w polandii, jestem tym szaraczkiem na dole. Tylko realizuję a raczej staram się zrealizować to co sobie wymyślą ci co mają hajs.

slawek55
Użytkownik

Post autor: slawek55 » 30 lip 2013, 7:20

Weź mi zdradź gdzie Ty pracujesz, bo tak się zastanawiam nad podejściem do rozwiązywania problemów służbowych na forum. Ciekawe jakby Twój szef to czytał i co by pomyślał?

Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: matrix » 30 lip 2013, 17:14

To jest prośba o pomoc i doradztwo w kwestii doboru akumulatora. Nie jest też tajemnicą że ktoś to kiedyś zobaczy, przecież dostęp do śmietnika mają mieszkańcy i jest ich spora ilość.
Nie zdradzam żadnych tajemnic służbowych, czy jakichkolwiek innych związanych z prowadzeniem firmy. Tak więc ja kłopotu nie widzę.

ODPOWIEDZ