Hej
Potrzebowałbym płytke do tego układu. Czy ktoś mógłby mi to wykonać?
taki układ https://forum.elportal.pl/viewtopic.php?t=12531
Jeśli tak to za ile?
Pozdrawiam
Piotrek
Projektowania i Wykonanie PCB
Projektowania i Wykonanie PCB
- Załączniki
-
- t_elektronika_171.gif
- (20.43 KiB) Pobrany 6722 razy
Tak naprawdę nie jest w tym nic trudnego. Zapewniam. Jony130 przygotował już wszystko za Ciebie. Musisz pobrać Eagle jeśli go jeszcze nie masz i wydrukować potrzebną Tobie stronę na papierze kredowym drukarką laserową lub skserować na taki papier, gdyż musi to być toner, a nie tusz. W dodatku kupić wytrawiacz, jest bardzo tani i kawałek PCB. Na płytkę naprasowujesz żelazkiem wcześniej już przygotwany wydruk na papierze kredowym, jak taka prasowanka. Potem do wytrawiacza, wyczyścić i gotowe. Opisując skrótowo.
W Sieci jest bardzo wiele obszernych poradników krok po kroku. Z mojej strony bardzo zachęcam spróbować. Jak się przełamiesz to już później z górki.
Ostatecznie możesz zgłosić się z tym do jakiejś firmy, ale koszta dla pojedynczego egzemplarza są raczej mało opłacalne.
W Sieci jest bardzo wiele obszernych poradników krok po kroku. Z mojej strony bardzo zachęcam spróbować. Jak się przełamiesz to już później z górki.
Ostatecznie możesz zgłosić się z tym do jakiejś firmy, ale koszta dla pojedynczego egzemplarza są raczej mało opłacalne.