Szkam takiego mini tabletu
- siekierzyński
- Użytkownik
Szkam takiego mini tabletu
Witam,
szukam jakiegoś małego urządzonka, wielkości karty płatniczej, tak żeby mieścił się w dłoni. Dobrze by było, aby urządkonko miało jakiś znany system operacyjny i dostęp do WiFi. No i żeby urządenie było jak mini tablet, z jednym przyciskiem, który można zaprogramować (np. android może zaprogramować przycisk 'home').
Szukając czegoś takiego, bo widziałem mini iPoda, natknąłem się na coś takiego:
http://macandpcworld.blogspot.co.uk/201 ... touch.html
wygląda ciekawie, ale tylko na obrazkach tego typu to się kończy.
Ktoś spotkał się z czymś takim, czy jest takie urządzenie?
szukam jakiegoś małego urządzonka, wielkości karty płatniczej, tak żeby mieścił się w dłoni. Dobrze by było, aby urządkonko miało jakiś znany system operacyjny i dostęp do WiFi. No i żeby urządenie było jak mini tablet, z jednym przyciskiem, który można zaprogramować (np. android może zaprogramować przycisk 'home').
Szukając czegoś takiego, bo widziałem mini iPoda, natknąłem się na coś takiego:
http://macandpcworld.blogspot.co.uk/201 ... touch.html
wygląda ciekawie, ale tylko na obrazkach tego typu to się kończy.
Ktoś spotkał się z czymś takim, czy jest takie urządzenie?
- siekierzyński
- Użytkownik
- siekierzyński
- Użytkownik
- siekierzyński
- Użytkownik
No nie bez różnicy, bo android jest open source i miliard ludzi na niego pisze i to jest popularne, więc jest się z czego uczyć. A jak chcesz zrobić cokolwiek na iOS to już prawie jak hakerstwo i wszystko masz pod górkę... Pewnie te dodatkowe przyciski dałoby się jakoś zablokować. U mnie aplikacje przejmują kontrolę nad wszystkimi.
Nie bardzo rozumiem problem z Androidem. Wystarczy w swojej aplikacji nie dac opji zakończ / wyjdz, i po problemie chyba. Z drugiej strony chyba, konieczność aktualizacji sterowników urzadzęnie będzie konieczna, aby zapewnić kompatybilność, więc pozbycie się systemu operacyjnego raczej nie wchodzi w grę. Z drugiej strony twoja oprogramowanie może działać jako nakładka, na gołego androida, co rozwiązuje wszelkie problemy.
- siekierzyński
- Użytkownik
- andrzejzis
- Użytkownik