Witam, ostatnio kupiłem sobie MIKROKOMPUTER EDUKACYJNY Z 8051 Z KURSEM EDW - ZESTAW DO SAMODZIELNEGO MONTAŻU. Zmontowałem go i uruchomiłem lecz nie działa on poprawnie. Po podłączeniu zasilania na płytce bazowej pali się dioda, na płytce wyświetlacza gdy poruszę kablami lub płytkami to czasami zaświeci się coś na wyświetlaczu, nawet na początku nie wyświetla się napis HELLO. Nie jestem za bardzo obeznany w działaniu firmy AVT lecz w niektórych artykułach pana Piotra Góreckiego znajdują się informacje na temat przysyłanych do niego układów w celu sprawdzenia poprawności montażu. W związku z tym chciałbym zapytać czy mógłbym przesłać swój mikrokomputer aby został on sprawdzony pod kątem poprawności montażu oraz z jakimi kosztami wiąże się taka usługa ? Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
PS. AVT-Korporacja Sp. z o.o. ul. Leszczynowa 11 03-197 Warszawa <- Czy na ten adres mógłbym wysłać swój sprzęt ?
Sprawdzenie montażu kitu AVT2250
Swoją prośbę o pomoc skieruj pod ten adres -> serwis@avt.pl , a powinieneś otrzymać satysfakcjonującą Cię odpowiedź/pomoc. Polecam też stronę http://sklep.avt.pl/f/pl/contact.html - może się przydać.