W 100% jest to wina głośników teraz mam włączony komputer od 40 minut a wyłączone głośniki i lodówka nie raz już się wyłączała i włączała tak samo światło w łazience zapaleniem i nic zero strzałów.
Wiecie Panowie nie mam za bardzo kasy aby tak eksperymentować że kupie to a może zadziała i pomoże a może nie.
Jeżeli ktoś naprawdę się zna ( nie tak jak ja ) to będzie wiedział co trzeba kupić aby zamontować nie wiem na przewodzie od głośników (?).
Sprzedaż głośników raczej odpada nie chciałbym znów bawić się w chowanie przewodów itd. po za tym na te głośniki nie narzekam po za właśnie tymi strzałami, a nie mogę również długo czekać ponieważ jak wspomniałem podczas strzału obrywa również monitor - ostatnio również mi padł lecz jakoś po wymianie zasilacza działa nie chciałbym doświadczać tego ponownie.
Nie wiem czy tak się da ale fajnie by było jak by ktoś napisał kup to i to zamontuj tu i już ( da się tak ? ) również aby te części były nie za drogę bo jak wyżej wspominałem na razie jestem ograniczony finansowo.
Tak jak niektórzy pisali aby iść do sąsiada i sprawdzić ja bym z wyjęciem i ułożeniem przewodów się bawił z godzinę więc to raczej odpada.
Jak ktoś wspomniał " podmienić zasilacz na nowy " a skąd ja wezmę zasilacz do takich głośników ? kupić aby sprawdzić ?
Cóż zostało mi napisać jeszcze na jednym forum może tam ktoś coś konkretnie doradzi