Mam podobny problem jak w linku. Niestety póki co nie udało mi się rozwiązać tego problemu. http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2 ... ml#9654238
Wolnego miejsca mam ponad 180 GB.
Problem z przełączaniem użytkowników Windows 7
Na dysku C zajęte mam niecałe 60 GB, więc zrzut musiał by być większy niż system i to kilka razy. Można coś na to poradzić? W zasadzie problem występuje tylko gdy komputer jest zbyt długo uśpiony (kilka godzin). To czy jakiś użytkownik jest zalogowany nie ma znaczenia, a nawet gdy jest zalogowany to nie mogę wejść na to konto. Kiedyś miałem Windows 98 i tam był taki numer, że scandisk pytał czy chcę zrobić kopię zapasową na dyskietce i bez względu na to czy kliknąłem tak czy nie to on i tak chciał dyskietkę i tak samo na niej coś zapisywał, bez wolnej dyskietki nie można było przeprowadzić naprawy. Tu widzę jest podobny problem. Co byś nie zrobił zawsze jest źle. Musiałem od nowa instalować Windows 7, bo chciałem zaktualizować sterowniki, a jak się okazało instalator wywala błąd, odinstalowałem więc stary sterownik i próbowałem go zainstalować ponownie co mi się nie udało ani przy pomocy instalatora ani ręcznie mimo, że sterowniki były z poważnej strony. I jak już wcześniej pisałem musiałem przeinstalować cały system. Teraz nic już nie ruszam, bo ten system jest strasznie upierdliwy. Wcześniej nie stwierdziłem problemów z przełączaniem użytkowników, bo miałem tylko jedno konto i wtedy wszystko działało, a teraz są problemy, bo coś robię, ktoś inny przyjdzie, ja chcę się przełączyć i nie mogę, bo muszę resetować kompa. Po prostu jedna wielka żenada.
Najprawdopodobniej winna była myszka. Trzeba zmienić w menadżerze urządzeń ustawienia wybudzania systemu Windows za pomocą tego urządzenia. Wywaliłem też hiberfile.sys i utworzyłem nowy. Na razie nie było problemów.
Najprawdopodobniej winna była myszka. Trzeba zmienić w menadżerze urządzeń ustawienia wybudzania systemu Windows za pomocą tego urządzenia. Wywaliłem też hiberfile.sys i utworzyłem nowy. Na razie nie było problemów.