Witam. Zwykle takie czynności wykonuje sam, lecz tym razem sytuacja jest wyjątkowa, gdyż został mi ostatni kawałek laminatu tej wielkości (płytka jest dość duża). Układ to licznik, a właściwie dwa liczniki na jednej płytce. Duże wyświetlacze mają piny oznaczone nie po kolei, ponieważ dostosowywałem moduł do schematu z eeschemy. Wyświetlacze to popularne tanie CSS-1815G . Ścieżki na górnej warstwie są zworami ( zna ktoś lepszy sposób na zwory w Kicadzie? ) Wiem że nie są połączone nóżki 3 i 8 w wyświetlaczach, ale to nie jest błąd ponieważ są one połączone wewnętrznie, a nie chciałem komplikować płytki.
I jeszcze jedno pytanie : Czy macie jakieś specjalne radu przy produkcji dużych płytek termotransferem? Na co uważać?
Prosba o sprawdzenie porawności wykonania płytki
Prosba o sprawdzenie porawności wykonania płytki
Ostatnio zmieniony 28 gru 2011, 17:10 przez Spanner, łącznie zmieniany 1 raz.
-
keruseykaryu
Aleś nawalił bibliotek. Schematu nie da rady otworzyć bez nich.
Co do płytki. No schematu nie widać to nie wiadomo co jak. Ale te pady to byś mógł zmniejszyć w scalakach, wyświetlaczach i tych kondkach na zasilaniu, bo ci się zleją na termotransferze.
-edyta-
Co do bibliotek. Jak masz plik licznik-cache.lib to do załącz.
Co do płytki. No schematu nie widać to nie wiadomo co jak. Ale te pady to byś mógł zmniejszyć w scalakach, wyświetlaczach i tych kondkach na zasilaniu, bo ci się zleją na termotransferze.
-edyta-
Co do bibliotek. Jak masz plik licznik-cache.lib to do załącz.