Problemy z logowaniem i pojawianiem się domyślnego stylu
Jedyne co mi chyba pozostaje to kopia bazy i postawienie forum na nowo, bo coś musi być skopane w skrypcie - to forum było edytowane przez kilka osób i jest cała masa modyfikacji, które właśnie mogą odpowiadać za taki stan.
Myślę, że na dniach wyłączymy chwilowo forum i postawimy na nowo, mam nadzieję, że to pomoże, bo w sumie forum ep. też stoi na serwerze avt i tam nic się nie dzieje złego.
Myślę, że na dniach wyłączymy chwilowo forum i postawimy na nowo, mam nadzieję, że to pomoże, bo w sumie forum ep. też stoi na serwerze avt i tam nic się nie dzieje złego.
-
rezasurmar
- Użytkownik
- Kontakt:
Jak wiesz jestem tu od zawszeend pisze:Jedyne co mi chyba pozostaje to kopia bazy i postawienie forum na nowo, bo coś musi być skopane w skrypcie - to forum było edytowane przez kilka osób i jest cała masa modyfikacji, które właśnie mogą odpowiadać za taki stan.
---------- edit:
Podsumowując:
1. Windows XP Pro z IE7 - dzisiaj przed chwilą próbowałem kilka razy sie logować i wogóle sie nie zalogowałem
2. Windows 7 Pro (32 bit) z IE9 - po nieudanej próbie jak w punkcie 1 podjałem próbę z laptopa i tu zalogować mi sie udało ale muszre to robic za kazdym razem.
3. Ten sam laptop tylko firefox wersja 6.0 i tu jest ok.
Dla mnie wniosek taki ze skrypt forum nie jest zoptymalizowany pod różne przegladarki a moze sie cos tam pokopało dodatkowo?
-
keruseykaryu
-
Merki_1988
- Użytkownik
Mnie wylogowuje dość często. Podczas edycji postów lub pisania nowych muszę się jeszcze raz logować, albo po prostu odświeżam stronę i już jestem wylogowany. Czyściłem wszystko. Jakiś czas działało a teraz znowu to samo. Mnie też często wyrzuca podczas wchodzenia na jakiś post. Czasami w ogóle znikają działy na głównej.
-
keruseykaryu