www.lewandowscy.pl
i jeszcze:
www.aprovi.com.pl
Ja na tych sklepach nigdy się nie zawiodłem a zaś o Poltronic słyszałem różne opinie i nie kupuje tam...Asterix pisze:Cześć wszystkim.
Mam pytanie dotyczące tych sklepów: czy ktoś z Was już tam kupował? Jak wyglądają ich "zasoby" magazynowe - ile się średno czeka na relizacje zamówienia? Jakieś opinie lub subiektywne odczucia?
Tak sobie przeglądałem ich ofertę i ceny wydają sie interesujące, a przy większym zamówieniu nawet 10zł dla poczty nie byłoby tak bolesne. Ciekawy jestem tylko czy ktoś ma jakieś doświadczenia odnośnie solidności tych firm.
Pozdrawiam.
Aha, zapomniałbym. Od siebie dorzucę jeden sklep: www.poltronic.com.pl
Nie wiem czy jest tani, ale za to wiem że u nich prawie zawsze mogłem kupić układy scalone, których nigdzie nie było. Niestety nie mam doświadczeń z ich sklepem internetowym, ponieważ znajdują sie w mojej miejscowości i odwiedzam ich osobiście.
Dzięki za informację, własnie o to mi chodziło.The End pisze:Ja na tych sklepach nigdy się nie zawiodłem
Dobrze wiedzieć. Tak jak pisałem nie kupowałem tam nigdy przez neta, więc nie wiem. A te opinie które słyszałeś to dotyczą ich sklepu internetowego czy ogólnie tej firmy? bo może zwyczajnie o czymś nie wiem i pora zrewidować moją o nich opinię ...The End pisze:o Poltronic słyszałem różne opinie i nie kupuje tam...
Ale nie chcę też zniechęcać do kupowania tam, jak ktoś chce to jego sprawa
Na tym sklepie z zasady się nie zawiodłem. Choć raz (na kilka zamówień) nie przysłali mi 10 egz. rezystorów, jak zamawiałem, co skomplikowało mi sprawę z projektem. Ale po za tym wszystko wporządku. Jeżeli nie mają w danym czasie jakiś elementów, to informują o tym i proponują zamienniki przez email.Wojtek pisze:polecam również www.seguro.pl