Prenumerata
nie chodzilo mi o to ze musisz byc prenumeratorem co najmniej przez pol roku ale o to ze mozesz zamawiac jedynie te nr-y archiwalne po takich cenach jesli minie odpowiednic czas... co 6 miesiecy jest tak jakby ''aktualizacja'' (na poczatku nowego roku i chyba w lipcu) i np jesli jest styczen - czerwiec 2005 to mozesz zamawiac nr-y do lipca 2004... a lipiec - grudzien 2005 mozesz zamawiac nr-y do grudnia 2004 wlacznie
zakrecone ale mam nadzieje ze zrozumiesz o co chodzi...
w gazecie pisza o tym bardziej przejrzyscie wiec zobacz tam
i te nry zamawiasz w dziale prenumeraty AVT
w gazecie pisza o tym bardziej przejrzyscie wiec zobacz tam
i te nry zamawiasz w dziale prenumeraty AVT
Gazete dostaję pogiętą (w stopniu lekkim, ale zawsze to brzydko wygląda).Wojtek pisze:Mnie jeszcze nie zdażyło się abym dostał gazetę czy płytki w jakikolwiek sposób uszkodzone. Jeżeli tak siędzieje to dlaczego nie zgłaszacie tego na poczcie?
A pozatym :
listonosz pisze:ciesz się pan, że wogóle dostajesz![]()
Pójde zrobić awanturę listonoszowi i już wiecej nic nie dostanę. A udowodnić ze wyrzucił nie udowodnię, bo prenumerata jest bez potwierdzenia odbioru itp itd.
Raz interweniowałem na poczcie w sprawie "wakacyjnego zastępstwa" listonosza, które to zostawiło mi kartkę pocztową fruwającą przed domem i powiedziano mi, że nie ma mozliwości sprawdzenia czy było cokolwiek innego niż polecony za potwierdzeniem odbioru. Tak więc niestety lepiej siedzieć cicho
-
Sebastian RCS
- Użytkownik
- Kontakt:
Zrozumiałemnobius pisze:nie chodzilo mi o to ze musisz byc prenumeratorem co najmniej przez pol roku ale o to ze mozesz zamawiac jedynie te nr-y archiwalne po takich cenach jesli minie odpowiednic czas... co 6 miesiecy jest tak jakby ''aktualizacja'' (na poczatku nowego roku i chyba w lipcu) i np jesli jest styczen - czerwiec 2005 to mozesz zamawiac nr-y do lipca 2004... a lipiec - grudzien 2005 mozesz zamawiac nr-y do grudnia 2004 wlacznie Smile zakrecone ale mam nadzieje ze zrozumiesz o co chodzi...
[ Dodano: Sob 06 Sie, 2005 19:33 ]
A Ty Wojtku masz w furtkę włożoną, czy mieszkasz w bloku i do skrzynki listonosz wkłada?Mnie jeszcze nie zdażyło się abym dostał gazetę czy płytki w jakikolwiek sposób uszkodzone. Jeżeli tak siędzieje to dlaczego nie zgłaszacie tego na poczcie?
-
Sebastian RCS
- Użytkownik
- Kontakt:
Ja prenumeruję od dłuższego czasu miesięcznik "Różaniec". Z początku prenumeraty było wporządku, gazeta normalnie zwinięta w rulonik przez listonosza. Ale ostatnio zgina on gazetę na w pół, toteż otrzymuję pogniecioną, ale da się przeżyć.
[ Dodano: Nie 07 Sie, 2005 10:07 ]
A zimą?
EdW jest pakowane w kopertę, czy w folię?
[ Dodano: Nie 07 Sie, 2005 10:07 ]
A zimą?
EdW jest pakowane w kopertę, czy w folię?
A może wywiesić na skrzynce pocztowej takie cuś:
I co wy na to
.
Kod: Zaznacz cały
Drogi Listonoszu,
Proszę nie zginać moich kochanych gazet z prenumeraty tylko dostarczyć osobiście w łapki lub wsunąć pod drzwi.
Serdecznie dziękuję.-
Sebastian RCS
- Użytkownik
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
Drogi Listonoszu,
Proszę zwinąć gazetę z prenumeraty w rulonik i włożyć w furtkę, a następnie zadzwonić.
Proszę jej nie zginać na pół!
Dziękuję serdecznie.Chodzi o to że % z ceny gazety jest przeznaczany na nagrogy w konkursach, nagrody w szkole konstruktorów itp. itd. tak więc ich termin mija po <6 miesiącach i już % z ceny nie jest potrącanynobius pisze:nie chodzilo mi o to ze musisz byc prenumeratorem co najmniej przez pol roku ale o to ze mozesz zamawiac jedynie te nr-y archiwalne po takich cenach jesli minie odpowiednic czas... co 6 miesiecy jest tak jakby ''aktualizacja'' (na poczatku nowego roku i chyba w lipcu) i np jesli jest styczen - czerwiec 2005 to mozesz zamawiac nr-y do lipca 2004... a lipiec - grudzien 2005 mozesz zamawiac nr-y do grudnia 2004 wlacznie zakrecone ale mam nadzieje ze zrozumiesz o co chodzi...
-
Sebastian RCS
- Użytkownik
- Kontakt:
-
Sebastian RCS
- Użytkownik
- Kontakt: