@elektronik@ pisze:Ja założyłem forum o takiej tematyce dlatego że interesuję się Elektroniką no i Komputerami.
@elektronik@ pisze:Schemat wzmaka estradowego czy jakieś korektory 8 kanałowe, bo taki schemat ma bardzo dużo połączeń, ścieżek. Ale jakieś prostrze, np. Wzmak na tda7056, 2003 czy tam jeszcze jakieś to pomału radzę sobie.
@elektronik@ pisze:Właśnie chciałbym żeby Forum rozwijało się tak jak jest - czyli o komputerach i elektronice. No nie wieżę że nie ma na nim nic o Elektronice?. Jest dział Audio, Telewizja, itp. A może zmienić nazwę działu Dla początkujących na np. Podstawy Elektroniki?
@elektronik@ pisze:Z tego co wiem to forum Eres.alpha.pl jest w miarę możliwości. Choć tam zdaję mi się że są trochę .. bardzo trochę ''przemądrzali''!
Jestem użytkownikiem eresa i twoje wypowiedzi bardzo przypominają mi wypowiedzi użytkownika wielokrotnie banowanego, który wielokrotnie zakładał nowe konto a niedawno napisał żeby go nie banować że już zmądrzał
Co do forum: reklamy już nie przeszkadzają, ale treść nie powala. Teksty ściągnięte z wiki to nie to samo co teksty użytkowników. Zresztą forum na którym większość postów napisała ta sama osoba to nie forum tylko testament wg mnie.
Jak koledzy wyżej napisali: popatrz na elektrodę, diodę, elportal no i eresa, dla mnie w zasadzie tylko te fora liczą się (tylko w odwrotnej kolejności niż zapisałem ;P ). I tak jak już napisał
Pikczu, ja również często wpadam na forum właśnie z sentymentu. Praca, hobby a doba jest krótka :/
[ Dodano: 2011-06-22, 13:58 ]
c4r0 pisze:Panowie, proszę nie zmienić tego tematu w obrzucanie błotem elektrody. Jeśli już, to założyć oddzielny temat w tym celu

dobre