Też nigdy nie widziałem wzmacniacza z wiatrakiem, pewnie dlatego, że takowe nie istnieją, w przeciwieństwie do tych z wentylatorami.e-lektryk pisze:W tym urządzeniu nie podoba mi się radiator z wiatrakiem - jest to chyba nietypowe rozwiązanie we wzmacniaczach - ja nigdy przed tym takiego wzmacniacza nie widziałem.
Wzmacniacz głośnikowy
- thereminator
- -
Jeżeli zastanawiasz się nad kupnem gotowego wzmacniacza, to mam do sprzedania Wzmacniacz SCHNEIDER .
thereminator Czepiasz się, bo potocznie obu słów używa się zamiennie, może nie jest to do końca poprawne, ale skoro domyśliłeś się o co chodzi oznacza to, że błędna nazwa się jednak przyjęła.
tom5555 A ten sprzęt to z jakiejś wystawki? Myślę, że gdybym przetrząsnął kontener koło domu to znalazł bym coś równie użytecznego, mimo wszystko dziękuję za dobre chęci.
tom5555 A ten sprzęt to z jakiejś wystawki? Myślę, że gdybym przetrząsnął kontener koło domu to znalazł bym coś równie użytecznego, mimo wszystko dziękuję za dobre chęci.
eheme-lektryk pisze:thereminator Czepiasz się, bo potocznie obu słów używa się zamiennie, może nie jest to do końca poprawne, ale skoro domyśliłeś się o co chodzi oznacza to, że błędna nazwa się jednak przyjęła.
włóż sobie wiatrak w komputer , czy tam wzmacniacz
Tak wygląda wiatrak
a tu wentylator http://pl.wikipedia.org/wiki/Wentylator
a "potocznie" to chyba nie widzisz różnicy w słowach
edit: to jakiś bug , bo samo wskoczyło - wytłuszczony nick albo jak
Ostatnio zmieniony 18 cze 2011, 17:35 przez timo66, łącznie zmieniany 2 razy.