c4r0 pisze: Wtedy nie bylo jeszcze IBM.
Jaki to jest mix wszystkiego, najbardziej mnie rozbraja to, że mają na np. VI semie stawianie linucha na FPGA :/ Gdzie my trzepiemy jeszcze HDLa. Dobrze, że zostaje ostatni bastion mikro
c4r0 pisze:U nas wykladowcy traktuja nasz wydzial jako "elitarny" i zakladaja, ze jak ktos idzie na ETI to z przedmiotow scislych jest lepszy niz przecietniacy.
Ehh,... Nieelektryczne, pan T. :/ Ci akurat co traktowali to "elitarnie", właśnie mieli do dziewcząt najmniej przechylny stosunek. W szczególności ostatni pan T, zasłynął gburowatym tekstem do jednej studentek, w sumie to oni każdego tak traktowali

reszta była jak prawisz, doceniali olej w głowie zamiast pustaka.
MałaMi pisze: a jak jest z materiałem, którego nie było w liceum i nowymi rzeczami?
W nowym systemie, powinna iść powtórka. U nas, przerobili całe liceum w niecałe 3 tygodnie, później były już całkiem normalne rzeczy, całki itp. Godzin na matmę jest bardzo dużo poświęconych w porównaniu z innymi przedmiotami, co do przyswajania wiedzy wszystko zależy od prowadzącego, ale według mnie najbardziej pouczające są zajęcia ćwiczeniowe z tego wszystkiego. Miałem świetną prowadzącą, żadne nowe zagadnienie nie sprawiało trudności po "jakimś czasie"
---------------------------------
Poprawilem autora ostatniego cytatu- to MałaMi napisala, a nie ja 
- c4r0