Jestem uczniem technikum telekomunikacji 1 klasy.
Zajęcia Pracownia elektryczna i elektroniczna mamy z dyrektorem, który daje nam zadania, sprzęt i każe nam to zrobić, w tym problem że ten nauczyciel jest taki że nie wytłumaczy nam tego czego nie rozumiemy "praktycznie to nic nie tłumaczy" no taki niestety mamy system u nas w szkole na niektórych lekcjach. On sobie siada przed biurkiem przed laptopem i my mamy to robić jak my nic nie umiemy pierwszy raz na oczy takie rzeczy widzimy, i jego to nie obchodzi czy to umiemy po prostu mamy to zrobić i koniec... wcześniej jeszcze jakoś sobie radziłem ze sprawozdaniami w pierwszym semestrze dostawałem 4 a teraz to nic nie rozumiem z tego
Otóż zwracam się do was z wielką prośbą, proszę wa żebyście mi pomogli nad tym zadaniem.
Oto skanowane kserówki (kserówki są z tej oto książki
kserówki pochodzą z tej oto książki
SKAN:
1
2
3
4
5
6
7
Dziękuję I Pozdrawiam.
Oczekuję na odpowiedzi do poniedziałku bo we wtorek mszę to oddać
---------------------------------------------------
Poprawilem blad w "technikum". Dobrze, ze zdazylem zanim dostalem zawalu patrzac na to slowo... Prosze poprawic pozostale bledy, inaczej temat zostanie usuniety (przed poniedzialkiem!). Na przyszlosc prosze albo nauczyc sie pisac poprawnie, albo sprawdzac programowo pisownie przed wyslaniem posta! Usunalem tez centrowanie tekstu...
- c4r0