Prosze o sprawdzenie odpowiedzi do pytań , które znajdują się w załączniku :
1d
2b
3b
4d
5 b lub d
6 raczej b
7b
8d
9 chyba c
10d
11c
12d
13 b lub c
14 b
15c
16a
17d
18 raczej b
19a
Technologie układów scalonych
-
elektronikopo
- Użytkownik
Technologie układów scalonych
Ostatnio zmieniony 04 sty 2011, 18:21 przez elektronikopo, łącznie zmieniany 2 razy.
-
elektronikopo
- Użytkownik
elektronikopo, zadania jakieś liczycie albo programujecie coś czy same testy i referaty tam robicie?
Ja studiuję ten sam kierunek ale na innej polibudzie.
Nigdy nie kazali zrobić żadnego referatu, nie robili bzdurnych testów itp.
Za to programujemy sporo i liczymy dużo zadań.
Ty co widzę od dłuższego czasu na forum to masz problemy typu co napisać w referacie czy jaka jest odpowiedź na pytanie które znajdziesz w pierwszej lepszej książce. Co z Ciebie będzie za inżynier? Na pracę inżynierską też będziesz się nam pytał na jaki temat i co masz napisać?
Książki żadnej do tego pewnie nie masz, co? Bo i po co mi książka? Mi to wygląda na fizykę półprzewodników itp. sprawy związane z budową od strony fizycznej i produkcją układów scalonych itp.
Odpowiedzi znajdziesz nawet w książkach do technikum....
Poza tym mi to wygląda na jakiś test zaliczeniowy - skoro od was tego wymagają to musieli wam to najpierw wyłożyć i podać literaturę, więc w czym problem?
Podpowiedź: pomocna może być książka do technikum "Elektronika 5" Moeschke, Płoszajski, Chwaleba. To tak po łebkach ale pamiętam że coś tam o tym jest.
google "technologia wytwarzania struktur półprzewodnikowych" itp.
Ja studiuję ten sam kierunek ale na innej polibudzie.
Nigdy nie kazali zrobić żadnego referatu, nie robili bzdurnych testów itp.
Za to programujemy sporo i liczymy dużo zadań.
Ty co widzę od dłuższego czasu na forum to masz problemy typu co napisać w referacie czy jaka jest odpowiedź na pytanie które znajdziesz w pierwszej lepszej książce. Co z Ciebie będzie za inżynier? Na pracę inżynierską też będziesz się nam pytał na jaki temat i co masz napisać?
Książki żadnej do tego pewnie nie masz, co? Bo i po co mi książka? Mi to wygląda na fizykę półprzewodników itp. sprawy związane z budową od strony fizycznej i produkcją układów scalonych itp.
Odpowiedzi znajdziesz nawet w książkach do technikum....
Poza tym mi to wygląda na jakiś test zaliczeniowy - skoro od was tego wymagają to musieli wam to najpierw wyłożyć i podać literaturę, więc w czym problem?
Podpowiedź: pomocna może być książka do technikum "Elektronika 5" Moeschke, Płoszajski, Chwaleba. To tak po łebkach ale pamiętam że coś tam o tym jest.
google "technologia wytwarzania struktur półprzewodnikowych" itp.
rob.mar, to dziwne, bo pamiętam, że właśnie w tej książce co podałem była po krótce opisana budowa i produkcja np. diody czy tranzystora.
Nie mam jej przy sobie żeby to sprawdzić, ale jestem pewny na 99,9%.
No chyba że pomyliło mi się z "Elektrotechnika 4" S. Bolkowskiego - mają takie same okładki więc to możliwe.
Nie mam jej przy sobie żeby to sprawdzić, ale jestem pewny na 99,9%.
No chyba że pomyliło mi się z "Elektrotechnika 4" S. Bolkowskiego - mają takie same okładki więc to możliwe.