Nowa kategoria

Jeżeli masz propozycje dotyczące forum lub portalu - pisz śmiało. Jest to również dobre miejsce do wyrażenia swoich opinii i zgłoszenia błędów.
ODPOWIEDZ
bb
-
Kontakt:

Nowa kategoria

Post autor: bb » 27 cze 2005, 22:31

Witam
Moze by tak mogla powstac nowa kategoria w ktorej userzy mogli sie chwalic swoimi gotowymi wykonanymi urzadzeniami i innymi sprawami DIY?
pozdr

Awatar użytkownika
gaweł
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: gaweł » 27 cze 2005, 23:27

Do tego właśnie służy dział "Nasze strony". Pierwszą osobą, która publikuje tam swoje dokonania jest tasza, jej adres jest http://www.edw.com.pl/index.php?module= ... y&ceid=116
Jeżeli masz ochotę coś opublikować, to napisz do admina portaku pod adres admin@edw.com.pl
Od admina uzyskasz szczegółowe informacje jak to się robi. Ewentualnie można poczytać o tym w czerwcowym lub lipcowym (nie pamiętam dokładnie) numerze "Elektroniki dla Wszystkich".

bb
-
Kontakt:

Post autor: bb » 28 cze 2005, 8:14

Aha w ten sposob..
Myslalem raczej o pisaniu wprost na forum jak na E w dziale wlsnie DIY.
Ja sie nei mam czym chwalic ale chetni bym poogladal "wyczyny" innych :)
pozdr

Awatar użytkownika
gaweł
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: gaweł » 28 cze 2005, 12:36

No właśnie, taką funkcję spełnia PPEdW (Przyjazny Portal Elektroniki dla Wszystkich). Dział "Nasze strony", gdzie zawsze możne poczytać i pooglądać dokonania innych. Zawsze może napisać do autora (autorki). Ewentualnie umieszczane posty (10 ostatnich jest widocznych na stronie głównej portalu), do których można dołączyć własny komentarz (nawet prowadzić polemikę).

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 28 cze 2005, 19:22

Jeżeli z jakichkolwiek względów nie chcesz skorzystać z rady gawła to zobacz co napisałem w tym temacie w dziale "Fascynujące układy i urządzenia" . Tam właśnie możesz przedstawić swoje dokonania.

bb
-
Kontakt:

Post autor: bb » 28 cze 2005, 19:54

Nie no dziekuje, tylko pytalem ;p A jak juz pisalem: nic nie chce przestawiac bo nie ma co poprostu :)
pozdro

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 28 cze 2005, 20:00

bb pisze:Nie no dziekuje, tylko pytalem ;p A jak juz pisalem: nic nie chce przestawiac bo nie ma co poprostu :)
pozdro
Przyjdzie czas i z pewnością coś tam umieścisz :)

bb
-
Kontakt:

Post autor: bb » 28 cze 2005, 20:05

Taka mam nedzieje :)
Co prawda na razie to bardziej na slepo bladze ale coz... :)
Nadeszly wakacje to moze w koncu bede mial czas wziac sie za bascoma na avr ktorego jut odkladam od lutego chyba. Jak troche sie naucze to planuje cos ciekawego :)
pozdr
bb

ODPOWIEDZ