może mały spocik?
może mały spocik?
co sądzicie o tym żeby się gdzieś spotkać i troszkę się poznać osobiście?
znamy się z forum, w sumie mamy taki mały zamknięty krąg udzielających się. a co jakby my się gdzieś umówili i spotkali na małe pogaduchy? była by okazja poznać się osobiście a nie tylko z forum.
jeśli dojdzie do spotkania to proponuję jakieś centrum polski żeby było sprawiedliwie dla każdego. znaczy żeby zdecydowany na spot z pomorza nie jechał w góry i na odwrót.
znamy się z forum, w sumie mamy taki mały zamknięty krąg udzielających się. a co jakby my się gdzieś umówili i spotkali na małe pogaduchy? była by okazja poznać się osobiście a nie tylko z forum.
jeśli dojdzie do spotkania to proponuję jakieś centrum polski żeby było sprawiedliwie dla każdego. znaczy żeby zdecydowany na spot z pomorza nie jechał w góry i na odwrót.
Powiem tak. Przeżyłem już jeden zlot forumowy. Wybraliśmy Łódź - centrum Polski, mogę nawet polecić tam schronisko jeśli byłby rozważany nocleg.c4r0 pisze:Nie wyobrazam sobie jakos zlotu tak niewielkiego forum elektronicznegoAle trzymam kciuki, jak by sie udalo to by bylo fajnie. Ja sie jednak nie pisze bo mam za daleko
Nasz zlot to był zlot 7 osób
Liczy się tylko:
-decyzja
-organizacja
-konkrety
Najlepiej od razu ustalić termin i ustalić komu pasuje, komu nie.
Choć ja proponuję poczekać z tym do maja, pogoda jednak się liczy. Ale...
Ja byłem na około 10 zlotach forumowych. To jest na prawdę super sprawa, ale trzeba mieć co robić. Piszesz, że byłeś na zlocie skrzypcowym i sobie wspólnie pograliście - no właśnie. A tutaj co, wspólnie powytrawiamy płytki czy porozwiązujemy zadania?
Nie chcę tutaj brzmieć w żadnym negatywnym sensie ani nikogo zniechęcać, ale jakoś po prostu nie wyobrażam sobie takiego zlotu.

Dalej dalej, i końca nie widaćPikczu pisze:c4r0, a ty już wróciłeś czy dalej za wodą ??
-
keruseykaryu
Same checi nie wystarcza. Elektronika to hobby/zawod ktory polega na robieniu czegoś i w odroznieniu od matematyki albo fizyki nie wystarczy porozwiazywac zadania.
Aby spotkanie mialo sens i po zakonczeniu kazdy mial ochote na powtorke, np. za rok, potrzebny jest dobry plan i co najwazniejsze - kasa na organizacje warsztatow itp.
Przykladem moga byc warsztaty bratniego pisma EdW - "Świata Radio":
http://www.swiatradio.com.pl/virtual/print.php?sid=1655
Aby spotkanie mialo sens i po zakonczeniu kazdy mial ochote na powtorke, np. za rok, potrzebny jest dobry plan i co najwazniejsze - kasa na organizacje warsztatow itp.
Przykladem moga byc warsztaty bratniego pisma EdW - "Świata Radio":
http://www.swiatradio.com.pl/virtual/print.php?sid=1655