Pomoc z systemow cyfrowych - zaplace

Oferty typu dam pracę/szukam pracy. Tu lądują także propozycje odpłatnego rozwiązania pracy domowej lub wykonania projektu, jeżeli tylko nie wylądują w koszu...
ODPOWIEDZ
krystiankg
-
Kontakt:

Pomoc z systemow cyfrowych - zaplace

Post autor: krystiankg » 06 lip 2010, 6:13

Witam.

Potrzebuej osoby, ktora orientuje sie w takich zagadnieniach jak multipleksery, grafy Moore'a, schemat Ideowy do tabeli i cos tam jeszcze z automatow.

Czy jest ktos taki na forum?

Potrzebuje pomocy w niedziele za 5 dni. Oczywiscie nie za darmo.
Pozdrawiam i bede wdzieczny za pomoc.

Przykładowe zadania

Awatar użytkownika
haterkmp
Użytkownik

Post autor: haterkmp » 06 lip 2010, 10:38

zawsze mnie zastanawiało po co ludzie chodzą do szkoły o kierunku który jest dla nich nieatrakcyjny z punktu widzenia zainteresowań... książki, artykuły i przede wszystkim myślenie. za rok znów zapłacisz komuś żeby "nauczył się" za Ciebie?

krystiankg
-
Kontakt:

Post autor: krystiankg » 06 lip 2010, 11:46

haterkmp pisze:zawsze mnie zastanawiało po co ludzie chodzą do szkoły o kierunku który jest dla nich nieatrakcyjny z punktu widzenia zainteresowań... książki, artykuły i przede wszystkim myślenie. za rok znów zapłacisz komuś żeby "nauczył się" za Ciebie?
Nie rozumiesz sytuacji. Studiowalem na uczelni wlasnie zwiazanej z moimi zainteresowaniami ale wyszla afera i kierunek zostal zamkniety. Zostalem zmuszony do przeniesienia sie na uczelnie, na ktorej duzy nacisk jest wlasnie na elektronike. Radze sobie z innymi przedmiotami ale z tego potrzebuje pomocy. Byle go zaliczyc.

alaris
Użytkownik

Post autor: alaris » 06 lip 2010, 13:04

Zakładam, że do Poznania się nie wybierasz?

Awatar użytkownika
Luminofor
Użytkownik

Post autor: Luminofor » 06 lip 2010, 15:47

Odpisałem Ci już na innym forum i pomogę Ci więc po co męczysz jeszcze? :D
Z jednej strony potępiam takie postępowanie, ale z drugiej strony jest szansa wykorzystać swoją wiedzę w celu zarobkowym ;)

ODPOWIEDZ