Pytanie o konkursy w EdW, oraz bony.

Jeżeli masz jakieś uwagi dotyczące bieżącego lub archiwalnych numerów "Elektroniki dla wszystkich" lub zauważyłeś błędy czy nieścisłości to jest to odpowiednie miejsce aby o tym napisać.
ODPOWIEDZ
BigPablo
-
Kontakt:

Pytanie o konkursy w EdW, oraz bony.

Post autor: BigPablo » 20 cze 2010, 15:49

Witam.
Na początku chciałbym się przywitać z użytkownikami tego forum ponieważ jest to mój pierwszy post. Więc witam :). Mam kilka pytań nt. zakupów za bony ze szkoły konstruktorów. Pisałem już na maila elportalu ale nie otrzymuję odpowiedzi.
Otóż wygrałem bon 50zł i jeśli chciałbym zrobić zakupy za większą kwotę to na jakie konto mam przelać nadwyżkę pieniędzy? Nie wiem również czy opłatę za przesyłkę ze sklepu ponosi redakcja oraz w jakiej postaci i na jaki adres mam wysłać listę zakupów?

Proszę również o informację czy pytania do rubryki poczta i skrzynka porad a również do konkursu "co to jest?" oraz rozwiązania i propozycje krzyżówek można wysyłać mailem. Jeśli tak to na jaki adres?.

Pozdrawiam

[ Dodano: 2010-06-20, 21:01 ]
Hej no proszę o pomoc kogoś kto już zamawiał za te kupony chcę jutro zamówić i niewiem jak. Chodzi mi głównie o to na jakie konto mam przelać pieniądze i w jakiej postaci przesłać listę zakupów może być np. w Wordzie pokolei przedmiot ilość i cena w sklepie?

alaris
Użytkownik

Post autor: alaris » 21 cze 2010, 11:31

BigPablo pisze:na jakie konto mam przelać nadwyżkę pieniędzy?
Jakie pieniądze? Żadnego kuponu ani pieniędzy nie dostaniesz. Ty wiesz ile kasy masz, redakcja wie ile masz, wysyłasz maila z listą części na adres edw@elportal.pl i tyle.
BigPablo pisze:czy opłatę za przesyłkę ze sklepu ponosi redakcja
Ano właśnie redakcja. Zamawiasz i po miesiącu dostajesz to co zamówiłeś bez żadnych kosztów.

Awatar użytkownika
Kulpina
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kulpina » 21 cze 2010, 15:39

alaris pisze:(..)i po miesiącu(...)
<lol2> :mrgreen:

Ja pamiętam, że zamawiałem to z płatnością przy odbiorze :) Cena po prostu została zmniejszona o to co wygrałem ;)

BigPablo
-
Kontakt:

Post autor: BigPablo » 21 cze 2010, 19:15

Dziękuję za odpowiedzi. Dostałem odpowiedz z działu handlowego: "Prosze złożyć zamówienie poprzez sklep internetowy www.sklep.avt.pl a w polu UWAGI proszę wpisac ze ma Pan wygrany bon na 50żł i prosi Pan o pomniejszenie wartosci zamówienia o tą kwotę. Zapłaci Pan różnicę tylko.
Proszę tylko jeszcze o informację czy pytania do rubryki poczta i skrzynka porad a również do konkursu "co to jest?" oraz rozwiązania i propozycje krzyżówek można wysyłać mailem. Jeśli tak to na jaki adres?

alaris
Użytkownik

Post autor: alaris » 21 cze 2010, 19:42

Kulpina pisze:<lol2> :mrgreen:
Ja pamiętam, że zamawiałem to z płatnością przy odbiorze :) Cena po prostu została zmniejszona o to co wygrałem ;)
Zamawiałem dwa razy. Za każdym razem trwało to miesiąc lub trochę ponad i nie płaciłem za przesyłkę. Inna sprawa, że nie przekroczyłem wartości przyznanych mi kuponów...

Awatar użytkownika
Kulpina
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kulpina » 21 cze 2010, 20:07

Noo ja też kiedyś coś zamówiłem i najpierw trochę czekałem, a potem pół zamówienia wykreśliłem i wziąłem to co było (chyba tylko płytki stykowe). Dużo ludzi narzeka. nie prezentują zbyt wysokiego poziomu, w porównaniu do np. tme, z którego przesyłka może dojść nawet następnego dnia

BigPablo
-
Kontakt:

Post autor: BigPablo » 21 cze 2010, 20:24

ja tez juz kilka razy tam zamawialem i jest wielka roznica w porownaniu z tme albo monster elektronik denerwojace jest rowniez to ze niema informacji nt. stanu magazynowego prodoktow.

[ Dodano: 2010-06-25, 11:41 ]
Witam ponownie. Czy jesli wysłałem zamówienie na adres redakcji to dostanę jakies potwierdzenie? Bo przedwczoraj wysłałem i nie dostałem żadnej odpowiedzi niewiem czy mail doszedł.

ODPOWIEDZ