Czy sklep AVT mógł by sprzedawać tak popularny wśród elektroników papier kredowy. Było by to bardzo wygodne kupić przez internet wszystko w jednym miejscu a nie szukać po sklepach papierniczych czy hurtowniach.
Należało by wybrać najbardziej odpowiedni gramaturą i sprzedawać pakowane po 10szt. lub więcej.
Jak myślicie dobry to pomysł ?
Sklep AVT i papier kredowy
Nie wiem szczerze mówiąc, kredowy papier w mojej zapadłej dziurze można kupić bez problemów, wiec nie sądzę że jest to jakiś wielki problem.
Dla mnie osobiście lepszym rozwiązaniem byłoby przeorganizowanie strony sklepu w taki sposób że zamawiając wiem czy dany element, towar jest na stanie, a nie czekam potem 3-4 tygodnie w pustce, bo nawet nie chce się im przysłać mejla że realizacja się opóźni z powodu braków magazynowych.
Dla mnie na dzień dzisiejszy pod względem szybkości i jakości obsługi wzorem jest TME, czy nawet firma Piekarz.
Dla mnie osobiście lepszym rozwiązaniem byłoby przeorganizowanie strony sklepu w taki sposób że zamawiając wiem czy dany element, towar jest na stanie, a nie czekam potem 3-4 tygodnie w pustce, bo nawet nie chce się im przysłać mejla że realizacja się opóźni z powodu braków magazynowych.
Dla mnie na dzień dzisiejszy pod względem szybkości i jakości obsługi wzorem jest TME, czy nawet firma Piekarz.
jest jeszcze kilka alternatyw dla papieru kredowego. na przykład folia do drukarek. gdzieś było opisane jak się wykonuje płytki za pomocą takiej folii.
ja natomiast popieram kolegę keyron'a. poza tym wątpię by avt zawracało sobie głowę taką błahostką jaką jest papier kredowy. jaki z tego pożytek by mieli? z punktu ekonomicznego zupełnie nieopłacalne.
ja natomiast popieram kolegę keyron'a. poza tym wątpię by avt zawracało sobie głowę taką błahostką jaką jest papier kredowy. jaki z tego pożytek by mieli? z punktu ekonomicznego zupełnie nieopłacalne.