Przłączniki tranzystorowe
-
Morfeusz1991
- -
- Kontakt:
Przłączniki tranzystorowe
Witam, chciałbym zbudować przełącznik sygnału wysokiej częstotliwości (sygnał kabla do monitora) R G B + Luminacja i jakaś linia cyfrowa, nie wiem dokładnie co tam jest, ale jest to dość spora częstotliwość. Na jakich tranzystorach mógłbym to zrobić? Spodziewam się propozycji FET i MOS, ale jakie muszą być ich parametry? Zależy mi na niskim skomplikowaniu układu. I by przełączony obraz nie był zniekształcony 
Nie to pasmo...timo66 pisze:To może CD 4051/52/53 ?
Może zerknij tu: http://www.maxim-ic.com/products/switches/video/ MAX4885 MAX4887
pozdrawiam,
Natasza
-
Morfeusz1991
- -
- Kontakt:
-
Morfeusz1991
- -
- Kontakt:
hmmm jak ja sie rejestrowalem to byla opcja osoba prywatna czy cos takiego... ale nie wpisuj wiecej niz 2 sztuki bo Ci nie przysla... i musisz opisac projekt w ktorym to ma byc uzyte. pewnie dadza ci go w jakiejs egzotycznej obudowie do montazu SMD wiec sie przygotuj
chociaz ostatnio dostalem MAX6953 w obudowie DIP40
Góra strony, po prawej - masz linek Register
Na stronie z danym produktem (układem) masz zakładkę Ordering Info, klikasz w ten link,
potem z tabelki - jeżeli widać guzik Sample - no to sobie zamawiasz...
Tak ogólnie - Maxim dość klarownie informuje uzytkownika co i jak - polecam tylko czytać strony z uwagą....
pozdrawiam,
Natasza
Na stronie z danym produktem (układem) masz zakładkę Ordering Info, klikasz w ten link,
potem z tabelki - jeżeli widać guzik Sample - no to sobie zamawiasz...
Tak ogólnie - Maxim dość klarownie informuje uzytkownika co i jak - polecam tylko czytać strony z uwagą....
pozdrawiam,
Natasza
sorki za OT, ale musiałem gdzieś napisać. jak złożyłem zamówienie na 4 próbki to przy próbie finalizacji wyskoczył mi taki komunikat:
o co chodzi?
Kod: Zaznacz cały
Sorry, we do not support sample requests from distributor/resellers via this site. Go to Buy Now link above in order to place a purchase order or click here.