Witam.
Posiadam wzmacniacz model tak jak w temacie.Bardzo słaby sygnał na wyjściu końcówki mocy są dobre przekaźniki załączają zapalają się diody led kolor czerwony przy końcówkach wszystko jest niby z nimi w porządku.Sygnał jest bardzo cichy.Czy ktoś z kolegów miał taką usterkę?
Wzmacniacz (Sony TA-F505ES) słaby sygnał na wyjściu.
Tego jeszcze end nie sprawdzałem.
Przedstawię schemat i proszę o wskazanie gdzie mam podpiąć bezpośrednio pod końcówkę mocy.
Moje pytanie może wydawać się amatorskie,ale bardzo dawno nie siedziałem w sprzęcie audio trochę odbiłem od tematu,znowu powracam do dłubania w sprzęcie i nie chcę go uszkodzić bardziej niż jest.Dlatego wole się zapytać nawet sto razy niż potem żałować popełnionego przez jakaś głupotę lub nie dopatrzenie.
Przedstawię schemat i proszę o wskazanie gdzie mam podpiąć bezpośrednio pod końcówkę mocy.
Moje pytanie może wydawać się amatorskie,ale bardzo dawno nie siedziałem w sprzęcie audio trochę odbiłem od tematu,znowu powracam do dłubania w sprzęcie i nie chcę go uszkodzić bardziej niż jest.Dlatego wole się zapytać nawet sto razy niż potem żałować popełnionego przez jakaś głupotę lub nie dopatrzenie.
- Załączniki
-
- schemat Sony.gif
- (100.22 KiB) Pobrany 677 razy
Ostatnio zmieniony 11 sty 2010, 19:42 przez maciek12, łącznie zmieniany 1 raz.