Jeszcze nie dostałem styczniowego numeru
Jeszcze nie dostałem styczniowego numeru
Jeszcze nie dostałem prenumeraty ze styczniowym numerem. Zwykle numery dochodziły kilka dni przed miesiącem którego dotyczyły. Jako, że ostatnie dni Grudnia to Święta, to rozumie, że poczta nie działa. Jak tam u was, dostaliście?
Pikczu napisał żeby ściągnąć PDF'a. Po co? Prenumerata jest opłacona - więc i gazetka przyjść powinna. Poza tym co wersja papierowa to papierowa.
Swoją drogą... zastanawiam się nad prenumeratą, jak to jest z tymi pdf'ami? Można pobierać archiwalne nr za friko? Wiem że zamówić wraz z prenumeratą można za 1zł.
Swoją drogą... zastanawiam się nad prenumeratą, jak to jest z tymi pdf'ami? Można pobierać archiwalne nr za friko? Wiem że zamówić wraz z prenumeratą można za 1zł.
Właśnie chyba nie za bardzo, bo wcześniejsze numery szły przez taki pożałowania godny czytnik Zino Reader. Dzięki tej technologii w praktyce przez półtora roku nie miałem e-prenumeraty.
Swoją drogą, doszły wam już numery z lutego? Zamówiłem EP+ i kilka numerów archiwalnych i nie mogę się już doczekać na paczkę:D
Swoją drogą, doszły wam już numery z lutego? Zamówiłem EP+ i kilka numerów archiwalnych i nie mogę się już doczekać na paczkę:D