Temat można scalić z →TYM
Określnik użytkownika w profilu
Określnik użytkownika w profilu
Chciałem się zapytać, na jakie podstawie jest wystawiana "ranga" zaraz pod nickiem użytkownika? Może ilość postów przez jakość, pomnożone przez liczbę odwiedzin do potęgi liczby godzin
Nie żeby mi to przeszkadzało, wręcz przeciwnie czuje się zaszczycony, tak pochlebna rangą
Ostatnio zmieniony 21 gru 2009, 14:13 przez timo66, łącznie zmieniany 1 raz.
To są po prostu rangi, one były od początku tyle, że po prostu nie widzieliście ich opisu, bo w PA można dodać przed opisem -# i gotowe, ranga jest a opisu nie ma. Przywracałem ustawienia "defaultowe" i stąd ta zmiana.
Moge to wyłączyć, ale w sumie nic złego w tym nie widzę, żadna to dla mnie miara wiedzy czy czegokolwiek poza tym, że wiemy iż dany użytkownik jest aktywny na forum i jakoś się to po prostu nazywa.
Jak ktoś pisze bzdury i posty równe 0 to przecież żadna ranga go nie wytłumaczy. Trochę dystansu Panowie.
Moge to wyłączyć, ale w sumie nic złego w tym nie widzę, żadna to dla mnie miara wiedzy czy czegokolwiek poza tym, że wiemy iż dany użytkownik jest aktywny na forum i jakoś się to po prostu nazywa.
Jak ktoś pisze bzdury i posty równe 0 to przecież żadna ranga go nie wytłumaczy. Trochę dystansu Panowie.