c4r0.skrzynka.org - Lasery, wysokie napięcie, X-Rays

Tu możemy wymieniać się swoimi opiniami na tematy książek i czasopism związanych z elektroniką oraz podawać interesujące adresy stron internetowych.
Awatar użytkownika
olo16
Użytkownik

Post autor: olo16 » 25 wrz 2009, 15:23

Stronka fajna, tylko dlaczego wywalacie do kosza reklamy stron użytkowników, którzy nie są moderatorami, a ten temat wszyscy zachwalają?

Awatar użytkownika
c4r0
Moderator
Kontakt:

Post autor: c4r0 » 25 wrz 2009, 16:35

Wszystkie posty tutaj były napisane na długo przed tym, jak zostałem moderatorem. Poza tym, do kosza nie lecą sensowne reklamy tylko spam (o ile pamiętam tylko jeden taki temat tam przesunąłem, z nierzetelnym opisem portalu czy co to tam było). Założyłem ten temat żeby pokazać jedną z niewielu stron tego typu w polskiej części sieci. Myślę że to nie jest nic złego, ale jeśli uważacie że to też spam, to nie mam nic przeciwko usunięciu tego tematu.

kaliska5
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: kaliska5 » 25 wrz 2009, 17:42

Ja nie mam nic przeciwko strona mi się podoba nie ma się do czego przyczepić nie jest przecudowna a przede wszystkim autor jest fachowcem i nie pisze bzdur jak nieraz się to zdarza na amatorskich stronach

Awatar użytkownika
olo16
Użytkownik

Post autor: olo16 » 26 wrz 2009, 16:05

Ja nic nie mam ani do strony, ani do takich tematów, ani do tego tematu, tylko po prostu widziałem kiedyś takie tematy usunięte, a mam to do siebie, że bardzo razi mnie tego typu niekonsekwencja i niesprawiedliwość. Ale nie pamiętam dokładnie co to były za tematy, i jeśli rzeczywiście był to spam i nierzetelny opis, to wycofuje wszystko co powiedziałem. Na date pisania postu nie spojrzałem (to jest chyba jedyna wada tej listy najnowszych tematów - człowiek myśli że cały temat jest nowy, a może być to "odgrzewany kotlet").

ODPOWIEDZ