reklamy ciąg dalszy...
reklamy ciąg dalszy...
przepraszma że tworzę kolejny temat ale teraz reklamy wyłażą na każdej podstronie Elportalu. ja rozumiem że kryzys, że trzeba jakoś zarabiać ale po jaką za przeproszeniem cholerę wyświetlają się wszędzie? niechcę zrzędzić ale to jest nieuczciwe wobec NAS wszystkich. połowa EdW to reklamy, połowa EP to reklamy (choć przynajmniej związane z elektroniką mniej lub bardziej) teraz Elportal a jutro pewnie strona forum będzie obleczona wścibską reklamą... bo niektóre nawet nie chcą się wyłączyć...
no tak... tylko ja mam kompa służbowego... nie mogę instalować takich dobrodziejstw
[ Dodano: 2009-05-05, 12:39 ]
poza tym to nie jest rozwiązanie.
pamiętacie? "Przyjazny Portal Elektroniki dla Wszystkich jest całkowicie darmowy [..]"
w tej chwili już nie jest. równie dobrze można wprowadzić opłatę abonentową za korzystanie z Elportalu...
[ Dodano: 2009-05-05, 12:40 ]
ja nie chcę wypowaidać wojny bo już wielu użytkowników tego portalu i forum odeszło...
[ Dodano: 2009-05-05, 12:39 ]
pamiętacie? "Przyjazny Portal Elektroniki dla Wszystkich jest całkowicie darmowy [..]"
w tej chwili już nie jest. równie dobrze można wprowadzić opłatę abonentową za korzystanie z Elportalu...
[ Dodano: 2009-05-05, 12:40 ]
ja nie chcę wypowaidać wojny bo już wielu użytkowników tego portalu i forum odeszło...
Kod został dodany do strony już dosyć dawno, więc dziwne, że nagle zaczęło Ci to przeszkadzać... tak czy inaczej miało to chyba trochę inne założenie.
Będę starał się to usunąć, ale jeśli "góra" tak chce to niestety...
Poza tym po co zakładasz nowy temat? Nie wystarczy napisać PM i odblokować istniejący temat?
Nikt nikogo tutaj nie trzyma na siłę, chcesz odejść to odejdź - droga wolna.
Będę starał się to usunąć, ale jeśli "góra" tak chce to niestety...
Poza tym po co zakładasz nowy temat? Nie wystarczy napisać PM i odblokować istniejący temat?
Przepraszam a czy Ty płacisz tutaj za cokolwiek? Chyba nie rozumiesz sam co napisałeś...poza tym to nie jest rozwiązanie.
Komu chcesz wypowiadać wojnę? Redakcji? Śmieszne...ja nie chcę wypowaidać wojny bo już wielu użytkowników tego portalu i forum odeszło...
Nikt nikogo tutaj nie trzyma na siłę, chcesz odejść to odejdź - droga wolna.
oglądając reklamy i klikając na "X" płacę. przeszkadza mi "to" bo portal robi się nieprzyjazny. wyobraź sobie kogoś "nowego" kto wchodzi na stronę i jedyne co może zobaczyć wielka reklama nissana albo liptona której nie można wyłączyć... po prostu wizytówka NAS wszystkich.End pisze:Przepraszam a czy Ty płacisz tutaj za cokolwiek? Chyba nie rozumiesz sam co napisałeś...
wiem że nikt mnie tutaj nie trzyma End wiem doskonale.
[ Dodano: 2009-05-06, 06:07 ]
a co do wojny... z taką firmą jak AVT nie mam zamiaru walczyć o reklamę... raczej chodziło mi że nie chcę robić na forum "awantury" czy reklama jest dobra czy zła.
więc skoro rozbawiłem Cię Endzie to bardzo przepraszam
Jeśli by Ci to tak przeszkadzało to włączył byś tą wtyczkę , w mniej niż 3 minuty .
Wiele for dyskusyjnych utrzymuje się po części z reklam , np. wchodząc na forum www.forum.ubuntu.pl i mając załączonego Adblock'a wyskoczy okienko by nie blokować reklam gdyż serwer jest sponsorowany, ale to od Ciebie zależy czy zablokujesz czy nie.
dlaczego nie?haterkmp pisze:poza tym to nie jest rozwiązanie.
Wiele for dyskusyjnych utrzymuje się po części z reklam , np. wchodząc na forum www.forum.ubuntu.pl i mając załączonego Adblock'a wyskoczy okienko by nie blokować reklam gdyż serwer jest sponsorowany, ale to od Ciebie zależy czy zablokujesz czy nie.
dlatego timo że już "raz" sponsorujemy ten serwis. czy nie dość że jesteśmy prenumeratorami, kupujemy EdW w kiosku?timo66 pisze:haterkmp napisał/a:
dlaczego nie?
ale cóż... widzę że tylko mi to przeszkadza więc proszę adminów o zamknięcie tematu i zapomnienie o sprawie.
takie prawa "demokracji"
z mojej strony to wszystko
pozdrawiam i życzę udanych zakupów
[ Dodano: 2009-05-06, 10:31 ]
sorki za powrót ale mam propozycję: jesli ktoś chcę oglądać reklamy to niech szanowna redakcja zrobi osobną stronę dla reklamodawców.
wtedy będzie tak jak mówi timo - kto chce to ogląda
zobaczymy jak wtedy będzie wygladała statystyka "oglądania" reklam...
Ale marudzicie. Jeśli nie wiecie co to upierdliwe reklamy to zapraszam na Ele... yyyy XYZ
Tutaj są przynajmniej mało upierdliwe i przedewszystkim BRANŻOWE (a nie jakieś ogumienie, czy inne pudelki z interii). O "efektach" jednej z reklam na które tak bardzo narzekacie można przeczytać w tym temacie
chodziło ci o stronę http://www.elektroda.pl , tak? To mogłeś to napisać. Wkurza mnie ta zabawa w "zakazane konkurencyjne forum".radzio pisze:Jeśli nie wiecie co to upierdliwe reklamy to zapraszam na Ele... yyyy XYZ
Taaa.... Branżowy lipton....radzio pisze:Jutaj są przynajmniej mało upierdliwe i przedewszystkim BRANŻOWE (a nie jakieś ogumienie, czy inne pudelki z interii).
Jak posty nie pasują adminowi, to jest mu żal, ciekawe...End pisze:P.S. olo16 daruj sobie te wypowiedzi, bo ostatnio jak czytam Twoje posty to jest mi po prostu żal.
A co do reklamy: mam przeglądarkę Opera, gdzie do blokowania reklam nie są potrzebne żadne wtyczki, i blokuję wszystkie reklamy. Z mojej strony to tyle. Zamknijcie już ten wątek, bo do niczego on nie prowadzi.