Elportal się zepsuł?
Elportal się zepsuł?
Czy tylko u mnie strona główna Elportalu wygląda, hmmm dziwnie?
U mnie od trzech dni już strona główna "Elportalu" wygląda jak wygląda. Poszatkowane i poprzesuwane elementy składowe strony, a środek strony jest jakby za mgłą. Nic o tym nie pisałem bo myślałem początkowo, że to tylko jest tak u mnie. Potem dzwoniłem do kolegi, u niego też to samo. Sprawdzałem pod Windowsem, Linuksem, w dostępnych dla tych systemów przeglądarkach i za każdym razem to samo. Jedynie jak zaznaczyć stronę główną "Elportalu" - Ctrl+A to wtedy widać, np. tematy na Forum.
ej xD spokojnie
Firefox też wcale nie jest zły i wcale nie gorszy od opery, ale w każdym razie z elportalem trzeba coś zrobić, bo bez sensu jest, żeby działał tylko na ie, a tym bardziej jeśli działą tylko na ie i tylko jednej osobie ^^ To już drugi raz siętak zrobiło, wcześniej myślałem,z ę to coś z moim kompem, ale jak potem przeszło samo bez mojego udziału to stwierdziłem ze wina portalu
Może by tak napisac do redakcji? oni pewnie o niczym nie wiedza ^^
Firefox też wcale nie jest zły i wcale nie gorszy od opery, ale w każdym razie z elportalem trzeba coś zrobić, bo bez sensu jest, żeby działał tylko na ie, a tym bardziej jeśli działą tylko na ie i tylko jednej osobie ^^ To już drugi raz siętak zrobiło, wcześniej myślałem,z ę to coś z moim kompem, ale jak potem przeszło samo bez mojego udziału to stwierdziłem ze wina portalu