a co do serwisu audiomania.info - żałosne są wypowiedzi ludzi - konstruktorów, którym wydaje się że są świetnymi fachowcami od kolumn głośnikowych i elektroakustyki w ogóle a w opisach ich konstrukcji czy fabrycznych produktów opisują kosmiczne wrażenia podczas odsłuchów w zagraconym pokoju z uzyciem plików mp3... po prostu niebywały autorytet hetm4n. gratuluję guru
delikatny brum sieci w subie
ale druga połowa nie... ja nie chcę nic insynuować ale przeczytaj po co w ogóle powstał, zresztą jako modyfikacja innego projektu, ten preamp. do nabicia punktów... wracając do tematu - porównajcie zdjęcie projektu z linka od hetm4na a jego płytkę i "obudowę". sorry. ale nawet ta pętla masy nie jest jakoś tragiczna, rzekłbym do opanowania.
a co do serwisu audiomania.info - żałosne są wypowiedzi ludzi - konstruktorów, którym wydaje się że są świetnymi fachowcami od kolumn głośnikowych i elektroakustyki w ogóle a w opisach ich konstrukcji czy fabrycznych produktów opisują kosmiczne wrażenia podczas odsłuchów w zagraconym pokoju z uzyciem plików mp3... po prostu niebywały autorytet hetm4n. gratuluję guru
a co ma piernik do wiatraka??? przecież bit rate nie ma nic wspólnego z szerokością pasma. specyfikacja kodowania mp3 mówi jasno że plik wynikowy nie pokrywa nawet normy HI-FI DIN45500...nie słucham mp3 poniżej 320kbps :]
offtop lekki. sorry
co od układu hetm4n - masz oscyloskop? jak podłączysz to będziesz wiedział dlaczego masz brum i jakiego rodzaju on jest
Ostatnio zmieniony 19 mar 2009, 8:25 przez haterkmp, łącznie zmieniany 1 raz.
no tak, ale przy bitrate jest wyczuwalna sporo jakość dźwięku, a szerokość pasma hmmm na moim sprzęcie raczej już tego nie potrafię rozróżnić pomiędzy audio cd a mp3 w 320kbps. Nie jestem audiofilem, ani zwykłym dresem któremu trzeszczenie, pierdzenie, brumy, szumy, nie przeszkadzają. Cenię jakość,tak by dobrze grało według moich gustów
. Jakoś sobie poradzę, dzięki za pomoc
Pozdrawiam:D