witam. Interesują mnie jakieś ciekawe kursy/ szkolenia związane z technicznymi zagadnieniami nie dawno ukończyłem kurs serwisu komputerów IBM PC, szukam teraz coś dalej żeby nie siedzieć w domu bo akurat jestem bezrobotny to mam sporo wolnego czasu. Morze poradzicie jakieś fajne ośrodki gdzie organizują kursy o podobnej tematyce. W okolicach Katowic – Sosnowiec lub innych ościennych miastach .Ciężko jest coś znaleźć z tego typu dziedzin .
interesuje mnie teraz coś z serwis urządzeń biurowych ,kserokopiarki drukarki .itp lub serwis ,montaż urządzeń mobilne notebooki , Elektronika ..dzięki pozdro
Pomoc w wyborze ciekawego kursu
-
Diabeł tasmańsk
- -
Re: Pomoc w wyborze ciekawego kursu
Może na początek jakiś mały kursik ortografiiDiabeł tasmańsk pisze:Morze poradzicie
SEP'a masz :> ?
Może nie jest to kurs typowo "serwisowy", ale mi sie wykłady bardzo podobały (ludzie, którzy robili w technikach mówią, ze to lipa, ja robiłem na politechnice i mimo wszystko juz czegos od nas na egzaminie wymagali).
Jak Cie interesują sprawy typowo komputerowe - może CISCO CCNA? Niestety drogie to i dość trudne (jeśli się chcesz nauczyć, bo na same "zdanie byleby było" są gotowe ściągi w necie).
Może nie jest to kurs typowo "serwisowy", ale mi sie wykłady bardzo podobały (ludzie, którzy robili w technikach mówią, ze to lipa, ja robiłem na politechnice i mimo wszystko juz czegos od nas na egzaminie wymagali).
Jak Cie interesują sprawy typowo komputerowe - może CISCO CCNA? Niestety drogie to i dość trudne (jeśli się chcesz nauczyć, bo na same "zdanie byleby było" są gotowe ściągi w necie).
-
JohnnyHusty
- -
-
ja mam della i nie narzekam. Serwis fajny bo jak coś Ci się zepsuje to przyjeżdża serwisant do domu i naprawę wykonuje na miejscu. Acera stanowczo bym odradzał.
Re: Pomoc w wyborze ciekawego kursu
macie może jeszcze jakieś namiary na fajne kursy?