Może ktoś wie co jest nie tak?
Problem ze sklepem TME
Problem ze sklepem TME
Mam na tym komputerze problem ze sklepem internetowym tme.pl. W momencie, gdy wczodze do katalogu nie moge przeglądać artykułów, ponieważ jeśli na cos klikne wyswietla się tylko napis pobieranie... i tak już zostaje... (kto tam kupuje będzie wiedział o co chodzi dokladnie
) Zwykle, na innych komputerach zaraz po napisie pobieranie... pojawia się lista artykułów, ale na moim niestety nie i nie wiem co powoduje ten błąd. U innych strona dziala dobrze. Próbowalem na różnych przeglądarkach i nic. Jedyny sposób to przeglądanie artykułów otwierając każdą liste na nowej karcie w przeglądarce, ale to nie wystarczy, zeby złozyć zamówienie, bo wtedy trzeba się zalogować, a żeby się zalogowac to musi działać...
- thereminator
- -
Tak używam AdMunchera
Ale to niestety nie jesgo wina
Wyłączylem go zresetowalem przeglądarke i dalej nie działa. Wydaje mi się, że wina leży po stronie jakiejś wtyczki - niektóre skrypty ze strony są chyba zbyt nowoczesne i widziwione... Zwykly html by mi działał bez problemu ale sklep się rozwinął i już nei jest zwykły html...
Dawniej miałem tak, że net (dostawca) stosował jakies zabezpieczenia i strona skleu avt mi nie działała, ale już od dosyc dawna to zostalo zniesione...
A co do kontaktowania się z administracją to oni potrafią poradzic tylko tyle:
I potem jeszcze w drugim mailu rada, żeby sprawdzić poziom zabezpieczeń i wyczyścić pliki cookie... Tak mi to pomogło, ze tylko musiałem pare haseł od nowa szukać bo nie byłem standardowo zalogowany (np. na tym forum
)
Dlatego myślałem,ze tutaj ktoś będzie wiedział o co chodzi... Probowałem już kilku metod i nic, pewnie skonczy sie na reinstalu i tak już zapchanego windowsa
[ Dodano: 2009-01-05, 18:11 ]
Wiecie co? Chyba już coś wiem mniej więcej
Wygląda to tak, jakbym nie miał zainstalowanego flasha, mimo że mam i ze próbowalem go reinstalowac kilka razy. Podczas uruchamiania instalatora zamiast installing pisze że odinstalowuje i nie chce sie zainstalowac nawet jak usune tego flasha i wtedy włacze instalacje to to samo...
A co do kontaktowania się z administracją to oni potrafią poradzic tylko tyle:
Kod: Zaznacz cały
Witam,
>> Obecnie zalecanymi przeglądarkami umożliwiajacymi pełne wykorzystanie
>> nowych, zaawansowanych funkcjonalności strony www.tme.pl są:
>>
>> * IE 7.x,
>> * Firefox,
>> * Opera,
>> * Google Chrome,
>> * Safari.
>>
>> Problem, który Pan zgłasza może wynikać również z zainstalowania
>> jakiegoś firewalla, który blokuje działanie strony.
>> Pozdrawiam,Dlatego myślałem,ze tutaj ktoś będzie wiedział o co chodzi... Probowałem już kilku metod i nic, pewnie skonczy sie na reinstalu i tak już zapchanego windowsa
[ Dodano: 2009-01-05, 18:11 ]
Wiecie co? Chyba już coś wiem mniej więcej