Dziewczyny elektroniczki :)
- TWN TEKNIKS
- -
- Kontakt:
Dziewczyny elektroniczki :)
Na Forum Czytelników w EDW widzialem pracownie dziewczyny. Ciekawi mnie jak duzo jest dziewczyn bawiacych sie elektronika? Moja byla zdumiona, ze takie wogole sa.
To że są na roku, nie znaczy że się bawią elektroniką, może po prostu nie dostały się na psychologię. Kierunek studiów absolutnie nie determinuje zainteresowań studenta, bardzo często jest kwestią przypadku, braku szczęścia przy zdawaniu na inny kierunek itp. Ja jestem zdania, że kobiety-elektroniczki są ewenementem liczonym w promilach.
- TWN TEKNIKS
- -
- Kontakt:
Osobiscie znam jedna studentke ktora osiaga swietne wyniki ale uczelnia to jedno a dlubanie to drugie. Niesamowita sprawa jak dziewczyna ma wiecej scalakow niz cieni do powiek. Luminofor, no tak Tasza. Akurat mi ten numer EdW przepadl w mi pociagu i pojechal sobie dalej do Berlina. Moglby ktos podac do niej mail ktory byl pod artykulem:)?
Dobra, przyznaje, ze nie jest to precyzyjne okreslenie liczby "dziewczyn bawiacych sie elektronika". W kazdym razie taki a nie inny kierunek studiow z duzym prawdopodobienstwem wymusi prace w zawodzie elektronika (mniej lub bardziej zwiazanym)To że są na roku, nie znaczy że się bawią elektroniką, może po prostu nie dostały się na psychologię.
Zeby byc bardziej precyzyjnym, moge powiedziec, ze w EdW widzialem dwie autorki artykulow plus jeszcze jedno nazwisko na liscie Szkoly Konstruktorow.
[ Dodano: 2008-09-14, 18:12 ]
Mail jesrt na Elportalu, wytarczy poszukac...
https://elportal.pl/tasza/8042/cyfrowa_ ... _80C42.pdf
- TWN TEKNIKS
- -
- Kontakt:
Dwie pracownie...pierwsza była Marty, która aktualnie rozrabia w Szkole KonstruktorówTWN TEKNIKS pisze:Na Forum Czytelników w EDW widzialem pracownie dziewczyny.
A skąd wiesz ile ja mam cieni do powiek? Choć w sumie to poniekąd prawda...TWN TEKNIKS pisze:Niesamowita sprawa jak dziewczyna ma wiecej scalakow niz cieni do powiek.
ponieważ ze wzgledu na karnację i kolor oczu ciężko coś sensownego dobrać
A co do "dziewczyn bawiacych sie elektronika"...ciągle trudno mi zrozumieć,
czemu to budzi tyle...emocji. Hobby jak każde inne...a w elektronice nie widzę
niczego, co rezerwowałoby tę działkę tylko dla mężczyzn...Hmm, jak kobieta
rozbija się ścigaczem (szlifierką) po szosach albo dłubie w samochodzie to faceci
jakoś lepiej to znoszą. Kilka takich znam osobiście i może poza lekkim
zakręceniem w temacie to one są całkiem zwyczajne (i jak to zabrzmiało...).
Wiesz, życie czasem płata figle, a czasem ze względów czysto ekonomicznychalaris pisze:W kazdym razie taki a nie inny kierunek studiow z duzym prawdopodobienstwem
wymusi prace w zawodzie elektronika (mniej lub bardziej zwiazanym)
warto się przebranżowić na inny temat...
ps.
@TWN TEKNIKS - dziękuję za e-mail!
Dlatego umiescilem stwierdzenie "z duzym prawdopodobienstwem"tasza pisze: Wiesz, życie czasem płata figle, a czasem ze względów czysto ekonomicznych
warto się przebranżowić na inny temat...
Swoja droga, ciekawe na co lepiej byloby sie "przebranzowic" - wynagrodzenie nie jest moze rewelacyjne (srednia o ktorej ja wiem to okolo 3000pln), ale ze znalezieniem pracy, z tego co donosza media, nie ma problemu